Jó a fa szekrények számára?

Az szekrények szekrényeinek tisztítása érdekében az fa tisztítószert használjon, mint az Pledge Revitalizáló olaj, hogy megvédje az Wood -et, és adja vissza a csillogását. Ez az egyik legjobb módja annak, hogyan kell tisztítani Wood Konyha szekrény .is tudni, hogy az ígéret rossz a fa?

Az Pledge -től és más porlasztíven maradjon, mivel olyan szilikonokat tartalmaznak, amelyek az fa gabonájába áztathatják, és károsodhatnak.

A fenti mellett, hogyan tisztítja és ragyog a fa szekrényeket? Hogyan kell megfelelően tisztítani a fa szekrényeket, így ragyognak a

 1. ecet oldatot. Keverjük össze egy csésze fehér ecetet egy csésze vízzel.
 2. törölje le a szekrények külső részét a főzés után. A zsír és az élelmiszer részecskék felhalmozódhatnak a szekrény felületén minden alkalommal, amikor főzsz.
 3. rendszeresen tisztítsa meg a szekrények belsejét.
 4. por a szekrények rendszeresen.
 5. vásárlási olajszappan fa tisztító.

Ily módon a konyhai szekrényeken használható?

Használja a Pledge & REG; SUP> hidratáló olajat a tiszta faanyaghoz konyhai szekrények , ablakok, dekoratív díszítés, asztalok, székek és több *. Vagy, hogy ez: Ön használhatja a a bőrcipőn. Próbálja ki a méretre. * Biztonságos -t csak a kész, lezárt felületeken használhatja.

Használhat fantasztikot a fa szekrényeken?

Fantasztik & Reg; Eredeti fertőtlenítőszer minden céltisztító FANTASTIK & REG; az sokoldalú használata a ház körül. Hatékony: Készülékek-külső felületek, grillek, munkalapok, mosdók, falak, mázas kerámia csempe, szekrények , padló és fürdőkádak.

Mi a legjobb fa tisztító és lengyel?

A legjobb bútorok polírozzák, hogy minden felületet ragyogjon
 • legjobb olaj: Pledge Restore & amp; Ragyog. Fogadalom.
 • legjobb aeroszol: Guardsman bármikor tiszta & amp; Fényesít.
 • legjobb viasz: Howard Feed-N-Wax fa lengyel.
 • Legjobb törlés: Weiman Bútor törlőkendők.
 • Legjobb Duster: pislogó por és ragyog.
 • legjobb karcolási megoldás: Weiman javító készlet.

mit használhatok a zálog helyett?

citrom vagy lime illóolaj (Ön lehet helyettesítő 1/4 csésze citromlé)

Mi a legjobb tisztító a fa bútorok számára?

Kombinálja az 1/4 csésze ecetet, 1/2 teáskanál enyhe folyékony mosószert, 1/4 csésze meleg vizet és néhány csepp olívaolajat. Alaposan keverje meg az összetevőket, mielőtt egy szivacsot merítene. A szivacsot az Washing -tól az bútorok -je előtt. Az ecet enyhe szaga van, amely néhány órán belül eloszlik.

a bútorok lengyel jó fa?

Ha új bútor , Leruth mondja, akkor tedd el bútorfényesítő , olajok és viaszok --especially, ha a termék tartalmaz alkoholt vagy citromolaj. bútorok Lengyel tartalmaz vizet, míg a viaszok tartalmaznak benzint, és mindkettő egy fa furnérot emelhet, Hodges mondta.

a kókuszos olaj jó bútorok lengyel?


Bútorok Lengyel : A Wood bútorok Tényleg ragyog, Kombinálni az 1 és Frasl; 4 csésze olvasztott kókuszolaj , 4 evőkanál desztillált fehér ecet és 2 teáskanál citromlé egy újrafelhasználható spray palackban, és rázza jól. Ahhoz, hogy használni, spray, fa bútorok és törölje le egy tiszta ronggyal.

Mit használhatok a bútorok helyett a lengyel?

4 Tisztítószer cseréje
 1. Bútor lengyel. Ehelyett: Olívaolaj, fehér ecet és citromlé.
 2. szövet frissítő spray. Ehelyett: Vodka.
 3. üvegtisztító. Ehelyett: Fehér ecet és edény szappan.
 4. száraz söpörő ruhák. Ehelyett használja: papírtörlő.

hogyan lengyel otthon otthon?

Mix 1 csésze olívaolaj és 1/2 csésze fehér ecet. Öntsük ezt az Home készített lengyel -t egy puha ruhadarabra, és óvatosan dörzsölje a körkörös mozgásban lévő bútorokat. Ha az Wood száraznak tűnik, hagyja, hogy a keveréket a felszínre állítsa, majd öntsön még néhány lengyel -et a ruhára, és dörzsölje a tompa felületet fényesnek.

Mi a legjobb porlasztó spray?

Itt vannak a felső 4 porvezérlő spray-k most:
 • # 1. Zedge többfelületű porspray.
 • # 2. Fuller Duster Spray.
 • # 3. Endust no-viasz por spray.
 • # 4. Fordítsa a port & amp; Ragyogó spray.

Hogyan lehet ragyogni a konyhai szekrények?

Keverjük össze a fehér ecetet és a forró vizet egy 5 gallon műanyag vödörben.Adjon hozzá néhány csepp olívaolajat a keverékhez. Az ecet és a forró víz segít az szekrények fertőtlenítéséhez, miközben eltávolítja a zsírt és a zsírt. Az olívaolaj finom Shine -t biztosít.

Mi az ígéret?


Pledge & Reg; sup> A lengyel fokozás javítása javítja a legtöbb kemény felületet a por és az ujjlenyomatok eltávolításával és védő, fényes bevonat biztosítása nélkül, anélkül, hogy viaszos felhalmozódást hagyna. Pledge & REG; SUP> Spray gyors és könnyű ragyogást biztosít több felületen, beleértve a fa, bőr, gránit, rozsdamentes acél, laminátum és kvarc *.

használhatok bútor lengyel a konyhai szekrényeken?

Polírozás Az szekrények
You CAN Készítsen saját lengyel -t az 1 csésze olívaolaj és a Frac12 keverésével; Csésze citromlé egy spray palackban. Alkalmazza az bútor lengyel -et egy polírozó ruhával. Egy régi póló jól működik az polírozáshoz. Törölje le az szekrényének egy részét a ruhával.

Mi a jó zsírtalanító a konyhai szekrények számára?

Az ecegar
értéke Grease-Busting tulajdonságokkal rendelkezik. Nedvesítse meg a tiszta, száraz ruhát hígítatlan fehér ecettel, és törölje le a zsíros szekrényeket. Öblítse le ruháját meleg vízzel, és a nedvesség nagy részét írja ki, és használja az szekrény szekrényét.

Hogyan tisztítsa meg a ragadós fa szekrényeket?

Dip egy szivacs egy kis tál ecetbe, és azt írja ki, hogy ez csak nedves. Scrub fényfoltok Sticky maradék az szekrények a szivaccsal, dörzsölve az ecetet a zsanérok, gombok és fogantyúk felett. Öblítsük le az szekrényeket és hardver tiszta vízzel az ecet eltávolítása érdekében.

mit csinálok a konyhai szekrényekkel?

Keverjük össze az ecet és a meleg víz 50/50 oldatát, és helyezzen permetező palackba. Köd szekrények , hagyjuk állni egy-két percig, majd törölje át tiszta egy puha ruhával. Adjon hozzá néhány csepp folyékony mosogatószert az ecet és a vízoldat az Clean Rendkívül GRIMY szekrények .

a citromolaj jó a konyhai szekrényekhez?


Howard citromolaj használható minden fafelületen, beleértve a régiségeket, a bútorokat és az konyhai szekrényeket, anélkül, hogy a faanyagot megszáradnánk. Nem tartalmaz szilikon vagy linseed olaj . Spray Howard citromolaj egy puha ruhával, és törölje le a fa felületét. Lengyel egy tiszta, puha ruhával.

Hogyan használod Murphy olajszappan szekrényét?

Murphy Oil Soap DAB-t alkalmazzon nedves szivacs vagy puha ruhán; Ezután törölje le a szennyezett területet. Törölje le a területet száraz ruhával. Tisztítsa meg a teljes szekrény felület, keverjük össze 1/4 csésze 1/2 csésze olaj szappan egy gallon meleg vízben, az összeget határozza meg, hogy milyen típusú takarítás a szekrények szükség: enyhe vagy mély.

Mi a legnépszerűbb konyhai szekrény színe?

Legnépszerűbb konyhai szekrény színek a 2019 számára, és nincsenek meglepetések itt & mdash; A legtöbb lakástulajdonos még mindig választja a fehér szekrényeket (43 százalék), amely az elmúlt három év legmagasabb helyszínére tartott. A második helyen a (25 százalék) fa szekrények, majd szürke szekrények (11 százalék).