Hogyan befolyásolhatja a terhes nő Sti a születendő magzatát?

Ha az terhesség alatt a , a fertőzés a hüvelyi kisülést okozhat, égő, miközben kiüríti a húgyhólyagot, vagy hasi fájdalmat. Az terhes nő, aki nem kezelt Gonorrhhea -nél nagyobb kockázatot jelenthet a vetélés vagy a koraszülvaszállítás kockázata. Chlamydia: A Chlamydia fokozott veszélyt jelenthet a vetélés és a koraszülött szállítás kockázatával.Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan befolyásolja az STI egy születendő csecsemőt?

Ha egy anya STD / STI -nek van, lehetséges az magzat vagy az újszülött fertőzött. Néhány STD / STIS , beleértve a Chlamydia-t, a gonorrhoeát, a genitális herpeszeket és a Cytomegalovirus -t az Anyjéből a csecsemőbe, amikor a csecsemő fertőzött születési csatornán keresztül halad át.

Másodszor, a chlamydia terhes, míg terhes? Chlamydia lehet kezelt és gyógyítható antibiotikumokkal orálisan. Ez lehet egyetlen adag vagy 7 napos tanfolyam. Az alkalmazott antibiotikumok általában biztonságosak a terhesség alatt . Ha továbbra is látja a tüneteket néhány nap után az antibiotikum kezelés után, akkor egy másik értékelésre visszatér az orvosához.

Ami ezt illeti, hogyan befolyásolja a Chlamydia egy születendő csecsemőt?

kezeletlen Chlamydial fertőzés a terhesség alatti problémákhoz kapcsolódik, beleértve a koraszülött munkát, a membránok korai szakadását és az alacsony születési súlyt. Az újszülött a szállítás során is fertőzhető, mivel az Baby a születési csatornán keresztül halad. Az exposed újszülöttek képes fejleszteni a szemet és a tüdőfertőzéseket.

Ellenőrzi az STD-t, ha terhes?

Minden terhes nők teszteljük a szifilisz és chlamydia kora terhesség . A szifilisz és az Chlamydia szövődményeket okozhat az Ön és a magzatod számára. Ha ezeknek az STIS-nek van, akkor az terhesség alatt kezelik a -t, és újra teszteljük, hogy a kezelés működött-e.

Mi történik, ha van egy STD, míg terhes?

Igen, lehet . Az terhes nők, amelyek a ugyanolyan STD -vel fertőzöttek, mint a nők, akik nem terhes . Az terhesség nem biztosít nőket vagy csecsemőiket további védelmet az STDS ellen. Sok STD "csendes", vagy van -nek nincs tünete, így az You nem ismeri az -et, ha fertőzött.

Mit tesztelsz, amikor terhes?

Az összes terhes Női az tesztek akkumulátort kapnak az első prenatális látogatás során. A lista magában foglalja a vér teszteli & mdash; hogy ellenőrizze a chlamydia, gonorrhoea, a hepatitis B, a szifilisz, a cisztás fibrózis, Rh-faktor, és a HIV & mdash; valamint a vizelet kultúra és a Pap-kenet.

lesz Chlamydia fáj a baba?

IT fáj a baba -nek? A: Chlamydia egy közös szexuális úton terjedő bakteriális fertőzés, amely a terhes nők körülbelül 10% -át érinti. Az és a kezeletlen Chlamydia-i nőknél született fertőzhető a hüvelyi szállítás során, ami szemfertőzésekhez vezethet, vagy akár tüdőgyulladást is, amely az nagyon komoly az újszülötteknél.

lehet Chlamydia megöli a babát?

Chlamydia Can megfertőzheti a szemét, ha kapcsolatba lépnek egy fertőzött partner szekrécióival a szex alatt. A fertőzött anya fertőzheti meg az baba -et a hüvelyi szállítás során, és ez az lehet az Baby súlyos károsodást vagy megöli az Baby -t. Az Baby szemfertőzést, tüdőgyulladást vagy egyéb problémákat okozhat.

az élesztő fertőzés veszélyes terhesség alatt?

A nempregnáns nőknél, akik normál immunrendszerrel rendelkeznek, az élesztő fertőzések ritkán vezetnek Serious komplikációkhoz. Még az terhességben is , élesztő fertőzések általában nem okoznak káros hatásait az anya számára. Az élesztő -nek azonban a -es szállítás során átadhatja az élesztőt.

Hogyan viselkedik egy terhes nő élesztőfertőzést?

élesztő fertőzések A -t egy másik, a Candida albicans nevű vaginális gomba túlterhelte. Ha az és az élesztő baktérium egyensúlya a hüvelyben megváltozott, és mdash; Általában az ösztrogénszint emelkedése az terhesség , orális fogamzásgátló felhasználás vagy ösztrogénterápia és mdash; Ez az élesztő az és a tüneteket okozhatja.

lehet gonorrhea vetélés?

Az Gonorrhea -ről az Gonorrhea -re van szükség a terhesség alatt, amely az vetéléshez kapcsolódik.Számos forrás azt állítja, hogy az kezeletlen fertőzés az kockázatához kapcsolódik, és legalább egy tanulmány azt találta, hogy a kezeletlen gonorrhoea kezelése a -nek a koraszülés fokozott kockázatához kapcsolódhat.

Hogyan lehet egy terhes nő megszabadulni az élesztőfertőzésből?

Az kezelése élesztő fertőzést az terhesség alatt az különböző -vel a -ben-számláló antifungális hüvelyi krémek vagy kúpok. Azonban a legjobb, ha megerősítheti az egészségügyi szolgáltatót, hogy a tünetei valójában az élesztő fertőzés -nek köszönhető, mielőtt elindítaná az kezelés .

lehet élesztő fertőzés okozza a vetélés?

Élesztő Fertőzés kötve az vetéléshez kockázat. 2016. január 5-én, kedden (Egészségügyi hírek) - A vaginális élesztő fertőzésekhez használt jól ismert gombaellenes szer, amely az vetélés enyhén megnövekedett kockázatához kapcsolódik, a több mint 1,4 millió dán terhességi vizsgálatnak megfelelően .

képes chlamydia autizmust okozni?

Van bizonyíték arra, hogy a krónikus fertőzések és az immunreakciók a velük kapcsolatban álló hozzájárulhat okozva autizmus spektrum zavarok. Ezek a fertőzések közé tartoznak Babesia, Bartonella, Borrelia Burgdorferi, Ehrlichia, Human Herpesvirus-6, Chlamydia Pneumoniae és Mycoplasma (különösen Mycoplasma Fermentans).

Honnan tudod, hogy terhes, ha van élesztőfertőzésed?

Az élesztőfertőzés tünetei az alábbiak közül egyet vagy többet tartalmazhatnak:
  1. kisülés, amely általában fehér / barna színű, hasonló a túróhoz, és szaga, mint az élesztő / kenyér.
  2. más kisülés lehet zöldes vagy sárgás, szintén hasonló a túróhoz, és szaga lehet, mint az élesztő / kenyér.
  3. a mentesítés növekedése.

Mi történik, ha egy terhes nő kap Chlamydia-t?

Terhes Nők , akik az Chlamydia -vel fertőzöttek, fokozott kockázatot jelentenek a vizeik idő előtti törekvésükre, ami a baba korán született. Ezek a csecsemők szemfertőzést (kötőhártya-gyulladás) vagy tüdőgyulladás alakíthatnak ki, és szükség lehet antibiotikumokra. Chlamydia a is társult az alacsony születésnapi.

Lehet teherbe teherbe, ha gonorrhea van?

Gonorrhhea és Chlamydia, amelyek megelőzhetők, a két STD a legvalószínűbb, hogy a meddőségért, mert lehet, hogy okozza a PID-t a nőknél. Ez az lehet a láng és a heg a fallopi csöveket, így kemény a sperma és a tojás megtalálása, hogy megtalálják egymást, blokkolja az terhesség .

Milyen könnyen telt el a Chlamydia?

Chlamydia az elterjeszti a -t a védelem nélküli szex alatt. Ez lehet a hüvelyi, anális és orális szexen keresztül. Ez is lehet a -hez a szemnek a fertőzött szekrécióval nedvesített kézzel vagy más testrészrel. Az Chlamydia lehet lehet a -et egy olyan nőtől, amely az Chlamydia -vel fertőzött a baba számára a szállítás során.

Hogyan diagnosztizálják Chlamydia?

A nők, az orvos vesz egy tampont a kisülés a méhnyak kulturális vagy antigén vizsgálat az chlamydia . Ez egy rutinpap teszt során végezhető. A férfiak számára orvosa behelyezi a pénisz végét, hogy egy mintát kapjon a húgycsőből. Bizonyos esetekben orvosa megtörténik a végbélnyílás.

Mennyi ideig, mielőtt a Chlamydia meddőséget okoz?

A tünetek általában egy-három héten belül jelennek meg, miután fertőzöttek, és nagyon enyhe lehetnek. Ha nem kezelik, az Chlamydia károsíthatja a reproduktív rendszert. A nőknél a Chlamydial fertőzés terjedhet a méhre vagy a fallopi csövekre, és okozza a kismedencei gyulladásos betegség (PID), a CDC szerint.

Hogyan kezelhetem Chlamydia-t otthon?

tegye ezt hüvelyi vagy rektális fertőzések esetén. Keverjük össze az egyik GoldenSeal kapszulából a & Frac14-et; teáskanál só és egy csésze meleg víz. Várjon legalább 10 percig, és naponta kétszer tisztítsa meg a douche-t hét-tíz napig, hogy teljesen megszüntesse a baktériumokat.