Az arborvitaesnek sok napra van szüksége?

Arborvitae Növekvő körülmények
Arborvitae A nedves, jól leeresztett talaj teljes Sun -ben vagy akár részleges árnyalatú. Arborvitae szüksége talaj pH szintje 6,0-8,0, ami kell egy jó mennyiségű szerves anyagot dolgozott, hogy növelje a szerkezetét és tápanyag-szinteket.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy hány órányi nap van az arborvitae?

hat óra

Másodszor, a smaragd zöld arborvitae-nak teljes napra van szüksége? Plant „ Emerald Green arborvitae mérsékelten nedves, jó vízelvezetésű talajt egy teljes V részleges árnyékban helyét. A melegebb éghajlaton bizonyos árnyékolás előnyös. Az -nek a -nek nem ültethető Full árnyalatban, mivel ez nagymértékben csökkenti a lombozat sűrűségét. Víz mélyen hetente kétszer, amíg az üzem megszűnik.

Ezért az arborvitaes az árnyékban növekszik?

Arborvitae , vagy fehér cédrus ( Thuja occidentalis), amely a legjobb formáját fejezi ki, amikor az teljes napsütésben nő, de az egy árnyékban növekszik a -ben. Az Arborvitae a talajtípusok széles skáláját növeli a -t, de az a legjobbat növeli a nedves, jól lecsapolt és termékeny talajokban.

Milyen gyakran kell használnia az új arborvitae-t?

Arborvitae képes tolerálni nedvesebb talaj, mint sok örökzöld, de akkor „megfullad”, ha tartani túlságosan nedves. Általában az újonnan ültetett cserjék ötlete az Water -nak több -et a kezdetektől fogva, majd fokozatosan csökkenti, hogy az öntözés körülbelül öt napig, hogy hetente egyszer elég.

Mi a legjobb műtrágya az Arborvitae számára?

Egészséges arborvitae A leginkább a kora tavasszal alkalmazott éves műtrágya előnyei az új növekedés megkezdése előtt. Használjon lassú -Release, granulált műtrágya, nagyobb első számú, például 12-6-4 vagy 10-8-6. Sugárzott granulátumokat egy-harmadik font sebességgel a növény magasságának minden lábánál.

Hogyan lehet gyorsabban növekedni az arborvitae?

A trágyázás a fák, sugárzott az ajánlott mennyiségű műtrágyát egyenletesen a gyökér zónában. Tartsa távol a granulátumokat a növényi csomagtartó területétől. Víz a talaj alatt a fa alatt, ha megtervezi az Arborvitae trágyázását. Ez segít a műtrágya feloldódásában, hogy hozzáférhető legyen a gyökerek számára.

lehet az Arborvitae-t?

Arborvitae fog ellenállni nagy metszés és nyírás, mert az új ágak fejlődnek rejtett rügyek bankfiókban lépésbetétekben. Prune kora tavasszal vagy nyár közepén. Ha nehéz metszés szükséges, az új növekedés kora tavasszal kezdődik, hogy az új növekedés elrejti a metszést.

Miért az Emerald Green Arborvitae barna?

Az ok, amiért Arborvitae lombozat Kiderült Brown
A kombináció szél, nap, fagypont alatti hőmérséklet, és nem áll rendelkezésre elegendő víz télen is okozhat arborvitae lombozat (és a levelek más örökzöldek, is) az turn barna . Ez történik, mert kiszáradnak. A víz az élet lombozat.

Milyen későn tudsz ültetni Arborvitae-t?


Amikor az Arborvitae üzembe helyezéséhez. A legtöbb Evergreen növények , mint például az Arborvitae , az -t ültetik, amikor a nem aktívan az növekvő a legjobb eredmény érdekében. Attól függően, hogy az YOU LIVE, ők lehet ültetni késő télen, ha a talajok működőképesek, vagy az You lehet várni, amíg a kora tavaszi , amikor a föld felolvasztotta.

hogyan tartja az arborvitae egészséges?

A növekedés első évében az Arborvitae -nek elegendő vízre lesz szüksége az -re, hogy a talaj nedves, de ne nedves legyen. Ezután csak száraz időszakokban csak vízre van szüksége. Amikor az időjárás száraz, adjon elegendő vizet hetente egyszer, hogy alaposan áztassa a talajt a növény körül, de nem elég ahhoz, hogy elhagyja az álló vizet.

Milyen gyorsan növekszik az Emerald Green Arborvitae évente?

Ha ezeket magánéletű sövényként használja, a 3. lábazat a központban a központba kerül. Ellenkező esetben a növény Emerald Green Arborvitae legalább 4 láb távolságra van. Ezek az növekszik a 6-9 hüvelyk év -t, amint létrehozott.

Milyen gyorsan növekszik a smaragd zöld arborvitae?

6-9 hüvelyk évente

lesz az oakleaf hortenzia teljes árnyalatban?

Nap és talaj igényei
Oakleaf Hydrangea bokrok a vadon élő alulkarok. A déli éghajlaton adja meg nekik a délutáni árnyékot. növekszik a jól leeresztett talajban, enyhén savas talaj pH és sok komposzt. Minél több napfény van, annál többet kell öntöznie őket.

do arborvitae mély gyökerei vannak?


A fő gyökér mélysége nagy arborvitae különböző elérheti a 18-24 centi mély , míg gyökerek egy kisebb fajta, mint a smaragdzöld, eléri a 8 hüvelyk mély . A Smaragd Green népszerű helyben, az egy piramis formája, amely 10-15 méteres magasságig terjed, 5 méter széles, így sokkal kisebb, mint a faj.

mennyire nő egy smaragd zöld arborvitae?

12-14 láb magas

Milyen gyakran kell vízzel Emerald Green Arborvitae?

Water Egy újonnan ültetett fa A termesztési szezonban három-öt nap alatt az vizet egyenletesen alkalmazza a gyökérzónától a gyökérzónán keresztül, 10 liter vízzel a törzs szélességében. Szintén Water a fa havonta egyszer Amikor ez alvó. Water A létrehozott Emerald Green Arborvitae Amikor az időjárás meleg és száraz.

do photinia nő árnyékban?

Mivel az növény általánosan használt autópálya mentén mediánértékeknek vagy a gödör fa városi környezetben, akkor nem is teljes nap, még akkor is, ha ki van téve a teljes nap egész nap. A Full Shade rosszindulatú, mert az növény nagy érzékenysége az Entomosporium levélfoltnak, potenciálisan halálos gomba-betegségnek.

lesz a lila-t az árnyékban?

LILACS GROW A legjobb nap és jól leeresztett talaj. lila termesztett részleges napsütésben vagy árnyékban nem virágzik. A cserjék három-négy évig terjedhetnek, hogy új helyszínen hozzanak létre magukat, de miután megállapították, hogy az évszázadok óta élnek. A talaj pH (lúgosság vagy savasság a talaj) befolyásolhatja az növény növekedését.

, amit örökzöld lesz az árnyékban?


Néhány Evergreens az Shade esetében: Aucuba. Buxus. Hemlock (Kanada és Carolina fajták)

mennyi ideig élnek az arborvitae fák?

50-150 év

Milyen gyorsan növekszik a zöld óriás?

Thuja Green Giant Növekedési sebesség Legfeljebb öt méter Egy év lehetséges, ideális körülmények között. Ezzel a növekedési ütemekkel, néhány rövid év után 15 láb, 20 láb és hamarosan 30-40 lábfák.