Jim működik az Athead-on?

az "Új srácok", az Jim feltárja, hogy ajánlatot kaptunk, hogy segítsen a barátjának, indítsa el a Philadelphia Sport Marketing Céget, az Athlead -t. Először megfordítja, de később feltárja, hogy elfogadta az ajánlatot. A "Finale" -ben " Jim és Pam mozog az Austinba, és csatlakoztassa az Athead -t, így Dunder Mifflin.is megkérdezte, mit csinál Jim az Atheadban?

. Azok az emberek, mint az Jim azok a srácok, akik meggyőzik NASCAR-t, hogy Pepsi-nak kell lennie a NASCAR hivatalos Cola-nak, és Rdquo; míg a másik leírta, mint & ldquo; valamiféle nyilvános cég a sportolók számára. & rdquo; Az iroda Wikia, & Ldquo szerint; Athead egy sport marketing cég, amely Philadelphia, Pennsylvania.

Ismerje meg, miért hagyta el Jim az irodát? A Connecticut asszisztensi Regionális Menedzserének támogatta, de az áthelyezése rövid, mivel a fióktelep röviddel összefonódott Scrantonnal. A legnyilvánvalóbb ok, amely körülveszi az Jim -es döntését, hogy átadja egy másik ágba, a bonyolult kapcsolat a PAM-val.

Ezen szem előtt tartva Jim pénzt keresett az Atheadból?

Jim részvényei az Athead -től az Athleap-ig terjednek; így nem igazán , hogy egy nyereséget ; de még mindig saját tőke az új társaságban; vagy. Jim pénzt készített , amikor Athead -t értékesítették; De nem volt észrevehető hatása az életmódjukra.

Mennyibe kerül Jim az irodában?

2 Jim Halpert: Értékesítő ($ 45,000-62,200) Nagyon személyre méltó és szerette az sok -t, végül is. Nem sok azt mondhatja, hogy ugyanezt a Dwight-ről. Az egyik Reddit ventilátor azt hiszi, hogy az Jim évente körülbelül 45 000 dollárt tesz ki, mivel a szobatársai korábban vannak.

a brian, mint a pam?

Brian a legénység részét képezte az első epizód előtt. Pam a 9. szezonban feltárja a 18. szezonban ("promóciós"), hogy 10 éve megfigyelte őket. Ez finoman utalta, hogy az Brian kifejlesztette az PAM , hasonló -et, hogy Jim beleszerethessen az Pam -be, miközben több éve közeledett hozzá (Junior Salesman).

do jim és pam osztva?

, amikor az idő, az akarat, az akarat - ők nem - a helyzet elmélyült, amíg az Jim és a Pam végül bejelentette kapcsolatait a 4. szezonban. Később házasodtak meg, és két gyermeke, Cecilia és Philip . Sok néző úgy vélte, hogy az Jim és a Pam az irodai szezonban válogatott a házasság felbontására.

dwight kap Jim lőtt?

"Chiolical Plan" az Dwight Schrute által létrehozott terv annak érdekében, hogy Get Jim Halpert lőtt -t.

A Jim valaha megy vissza az Atheadba?

szezon 8 & Ndash; 9
"Új srácok", az Jim azt mutatja, hogy ajánlatot kaptunk, hogy segítsen barátainak, hogy a Philadelphia Sport Marketing Company-t indítsa el az Athlead -ben. Először megfordítja, de később feltárja, hogy elfogadta az ajánlatot. A "Finale" -ben " Jim és Pam mozog az Austinba, és csatlakoztassa az Athead -t, így Dunder Mifflin.

csinál Jim csal a Pam?


Az Office: Nem, Jim nem csalt a pam . Számos rajongói elmélet azt sugallja, hogy az Jim megcsalta a PAM-on az irodában. A pár, John Krasinski és Jenna Fischer játszott pár volt az NBC Sitcom egyik elsődleges kapcsolatai. A "akarják őket, vagy nem fogják" a helyzetet a nézőkbe az első néhány évszakban.

mennyi ideig lesz a ferrell az irodában?

Hallgassa meg az -t, a Ferrell -t. Steve Carell's Michael Scott az Office főnöke volt a hét szezonban, amíg a múlt heti epizódon Colorado-ba költözött, hogy Colorado-ban éljen Colorado-ban, a fianc és eake; A helyettesítője nem volt olyan jól.

A PAM az irodai rendszergazda lesz?

az epizódban a hetedik szezonban a hetedik szezonban, Pam trükkök Gabe abban hinni, hogy elősegítette az Office Administrator korábbi Dampen Mifflin megszerzését. Gabe gyanúsítja, hogy hazudik és szembesíti őt, de néhány beszélgetés után végül elfogadja, és ő hivatalosan az Office Administrator .

, aki a Dwight Schrute-val végződik?

Angela Martin

a dömlőmiflin valódi?

Dunder Mifflin Paper Company, Inc. egy kitalált papír értékesítési cég, amely az Amerikai Televíziós sorozatban szerepel az irodában. Eredetileg a cég teljesen fiktív volt, de végül a márkát használták a termékek és más irodai ellátáson kívüli termékek értékesítésére.

Mennyibe került a pam az irodában?


Jenna Fischer & Ndash; $ 15 Million
Pam Meesly megjegyezte egy szezonban 7-es epizódban, hogy évente 41 000 dollárt dolgozott a Dampen Mifflinben, de a való életben, a Jenna Fischer állítólag körülbelül 15 millió dollárt ér.

Mennyibe kerülnek az értékesítők évente?

A sorozat legtöbb sorozatának megbecsüljük a $ 10K-t. Az átlagos Paper Salesman a $ 30K-t Pennsylvania-ban teszi, bár a Dwight átlag felett volt. Azt hiszem, meg tudjuk becsülni a Dwight nettó személyi jövedelmét körülbelül $ 50k év és valószínűleg 2000 dollár körül a végső szezonban.

mennyit csinált Michael Scott?

Regionális értékesítési menedzser fizetések: önállóan leírt és ldquo; First, főnök második, és valószínűleg szórakoztató harmadik, & rdquo; Michael Scott az $ 78,994 körül a valós világban. Steve Carrell színész (aki Scott játszik) állítólag 175 000 dollárt eredményez epizódonként.

mennyi van az irodája?

& Ldquo; Carell körülbelül 175 000 dollárt szerzett az Office harmadik szezonjának epizódjára, az előző két évszakban. & Rdquo; & ldquo; Carell-ot állítólag 175 000 dollárt fizetett az epizódonként a harmadik szezonból. Krasinski és Fischer körülbelül 20 000 dollárt fizetett a sorozat elejére.

az istentead valódi?

Jim Halpert Marketing Company, Athead . Jim Halpert egy karakter az irodai amerikai változatban. Jim marketingvállalatát nevezik & ldquo; AtheadeRead & Rdquo, amely egy redditor leírta, és Ldquo; Sport Marketing.

az irodai igazi?


Az Office , az egyik Amerika legnagyobb televíziós sorozata, a Scranton, Pennsylvania papírellátó cégről szóló dokumentumfilm forgatásán alapul. Ha ez továbbra is True , a tényleges dokumentumfilm, a pénztelenül jogosult erre az, amit mondott (és azt mondták is!), 2020. március 24-én meg kell adni.

a Daryl megkapja a munkát az irodában?

Darryl a Warehouse Foreman, a raktárból dolgozott, amíg az emeleti Office -t kapja Jo Bennettnek.

Ki játszik Jim Halpert?

John Krasinski
Az Office