Hogyan lengyel kabátok?

Polishing Cabochons
 1. Alumínium-oxidot használjon velúron, puha oldalán. Ez a legváltozatosabb polírozó módszer.
 2. Quartz válaszol a legjobban a cérium-oxidra.
 3. Jade viszont sok hőt és súrlódást igényel az lengyel -hez.
 4. Diamond lengyel használható bőrön vagy speciálisan készített párnákon.Ezen kívül, hogyan lengyel és formálja a köveket?

Hogyan vágjuk le & amp; Lengyel kövek

 1. homok a kövek csiszolópapírral, finom gyémánt szemcsés papírral vagy övcsiszolóval. A kézi csiszolók is megfelelőek.
 2. polírozza a kő mellett egy nagyon finom gyémántnyújtott szemcsés. A polírozás tükrözi a tükröt, és elvégzi az ultra-finom alakzatot ékszerekre és megjelenítő darabokra.

A fenti mellett, hogyan lengyel gránát? használata magas minőségű alumínium-oxid lengyel , körülbelül 1 evőkanál lengyel 2-3 evőkanál vizet, a szuszpenziót kapunk. Adjunk hozzá egy kis mennyiségű ecetet, hogy segítsen megállítani a karcolásokat, bár ez ritkán probléma. Alkalmazza az lengyel -t az ölébe egy tisztességes minőségű akvarell ecsettel, amelyet a mosás alkalmazására készített.

Hasonlóképpen, hogyan csinálsz drágaköveket fényes?

össze a szódabikarbóna vízzel létre egy massza, majd puha kefével óvatosan súrolja a drágaköveket és fémek. Következő, száraz és polírozza a gyűrűt egy szöszmentes ruhával, és az ékszered az ragyog . (Ha az ékszered nagyon piszkos, erősebb kémiai megoldás kap a gyémántokat, és az Gems csillogást jobb.)

Hogyan lehet Buff és lengyel kövek Dremellel?

eljárás polírozás Rocks egy Dremel : Az Dremel , csatolja a csiszolás a legkevésbé finomság és dugjuk be a fúrót. Az kő teljes felületét a csiszolási csúcs segítségével őröljük. A hosszadalmas karcolások elkerülése érdekében csak az őrlési bit felső felét használja.

hogyan csinálod a River Rocks fényes?

Mossa le az sziklákat szappannal és vízzel, és hagyja megszáradni. Ezután olaj az River Rocks Jojoba olajjal vagy főzőolajjal, hogy visszaszerezze a nedves megjelenését. Néhány perc elteltével törölje le a felesleges olajat. Most az River Rocks színes és fényes .

hogyan csinálom az agate-t?

 1. Távolítson el semmilyen szennyeződést vagy törmeléket a kőből egy szivacsos és kőszappannal a langyos vízben.
 2. a vizet a vízbe csiszolása előtt merítse fel.
 3. dörzsölje a kő felületét egy kemény gabonával a csiszolópapír, mint például az 50 Grit, ha még soha nem polírozott.

lehet lengyel sziklák kézzel?

polírozó sziklák , más néven Lapidary, egy szórakoztató hobbi, amely szép eredményeket hoz létre! Akkor csiszolni kőzetek kézzel minimális eszközök, vagy tavasszal a szikla poharat, hogy lehet csiszolni tucat kőzetek egyszerre. Miután polírozás , gondoskodjon ezek kőzetek a házban, hogy megmutassák az új készség!

hogyan ragyogok sziklák nélkül rock pohár?

Kezdje a keménypapír durva szemét, és nedvesítse meg a papírt vízzel. Kezdje el a csiszolást, amíg a durva élek nagy része nem kezd sima és lekerekített, vagy amíg meg nem látja az Rock kívánt alakját. Megkülönböztetni kell a csiszolópapír gabonáját, mivel néhány kövek és drágakövek lágyabbak, mint mások.

hogyan lengyel sziklák Dremel polírozó készletkel?


Polishing Rocks csak az egyik sokféle módon használhatja az Dremel Rotary Tool -t. Tisztítsa meg a -t az Rocks -nál, amelyet az lengyel szappannal és vízzel szeretne, mielőtt munkába kerülne. Válasszon ki egy Rock -t lengyel -re egy időben, rögzítse azt egy alelnök bilincsben, és fokozatosan finomabb csiszolópapírral és egy csiszoló csatlakozót tartalmaz az Dremel -en.

hogyan lengyel türklen türkizel?

Tisztítás Türkizkendő:
 1. A tiszta vízben tiszta, puha sűrű fogkefét csillapítja. Az
 2. Óvatosan tisztítsa meg a kő felületét az ecsettel.
 3. szárítsa meg az egész darabot puha törülközővel.
 4. polírozza az ékszereket, különösen a fém alkatrészeket, ékszer polírozó ruhával.

Hogyan helyreállítja a csillapítást türkizre?

A "ZAM" nevű polírozó vegyület a JOBB TUDJA TURQUOISE polírozáshoz egy muszlin buff keréken, akár Dremelben vagy egy nagyobb pufferen. Használjon egy organdot a polírozó keréken, ha problémái van, hogy jó lengyelül van az türkiz -en.

Hogyan lengyel a holdkő otthon?

Mit használhat, bár meleg szappanos vizet takaríthat meg. Vagy választhat egy szelíd, nem sav alapú ékszertisztítót vagy több csepp edény mosószert, amely vízzel keveredik. Először is, áztassa az Moonstone -t a tisztító oldatban 2-5 percig. Ezután óvatosan távolítsa el a kőzetet, és szárítsa meg puha ruhával.

hogyan kezeli az obszidián lengyel?

legtalálóbb művész választja ahelyett, hogy lengyel a finomabb darabokat kézzel , először finomszemcsés csiszolópapírral, majd cérium vagy alumínium-oxid lengyel . Vágja a 600, 1200 és 3000 szemcsés csiszolópátot 1 hüvelykes négyzetekre. Minden négyzet nagyjából öt percnyi polírozást tart.

hogyan lengyel nagy sziklák?


a legjobb lengyel esetében, rendszeresen nedvesítse meg a kőt, amikor a csiszolópapírt használjon, hogy bármilyen éles széleket viseljen. Miután a kő lekerekített, használja a 160-as csiszolópapírt, hogy dörzsölje a karcolókat a durva csiszolópapírból. Végezze el az Rock csiszolását 360-grit csiszolópapírral, majd lengyel a kő segítségével Stone lengyel és egy nedves denim ruhával.

lehet karcolódni a drágakövekből?

Keményebb Gemstones ellenáll a gőztisztítással és az ultrahangos tisztítással, amelyet az lehet bejutni az ékszered apró nadrágjába és cranniesjeibe, hogy kopogtassa a szennyeződés out -et. Ha azonban a kő valóban karcolódott vagy Charped, az ékszerész a -nek lengyel és újrahasznosítani kell.

hogyan tisztítja a felhős drágaköveket?

Ha szükséges, használjon puha sörtefogkefét, hogy bármilyen makacs vagy nehezen elérhető foltokat, például a kő alatt vagy a beállítás körül. Öblítse le meleg vízzel, és szárítsa meg egy puha pamut ruhával. Ha a kő még mindig úgy néz ki, hogy felhős , megismételheti az ammóniát vagy vodkát helyettesítő eljárást az edényszappanhoz.

ecet jó ékszert tisztítson?

Ecet . Tisztítás Az arany és a Gemstone ékszerek nem lehet könnyebb az White Ecet -vel. Egyszerűen dobja a ékszerek egy csupor ecet és hagyjuk állni 10 percig to15, keverés néha. Szükség esetén távolítsa el és törje ki a puha sörtékkel ellátott fogkefével.

Hogyan érdekel az Alexandrites?

Alexandrite könnyen tisztítható enyhe szappannal és meleg szobahőmérsékletű vízzel. Alexandrite drágakövek letilthatók puha ruhával vagy puha sörték fogkefével. Ügyeljen arra, hogy elkerülje a kemény vegyi anyagokat vagy a fehérítőt, és jól öblítse ki, hogy biztosítsa az összes szappanos maradékot alaposan eltávolítva.

hogyan csinálsz egy rock tumbler szemcséket?


A hordóval kezdődik, amely körülbelül 2 / 3-3 / 4-ig terjed, tele durva durva, majd két szintű evőkanál durva evőkanál (60/90 Grit szilícium-karbidet használunk) Rock . Ezután add hozzá a vizet, amíg a vízvezeték csak az Rocks tetején van. Tömítse a hordót és futjon körülbelül hét napig.

Hogyan tisztítsa meg a drágakő gyűrűt?

A tisztításához kövesse az adott lépéseket:
 1. vegyen egy üvegtartályt. Kerülje a fémtartályok használatát.
 2. öntsön két kanál méz, tej és tiszta víz ebben a tartályban. Keverjük össze ezt a három folyadékot is, hogy egyenletes megoldást készítsünk.
 3. A drágakő gyűrűt 20 és 30 percig merítse fel.

Hogyan tisztítsa meg a drágaköveket otthon?

A legjobb módja az Clean -hez az Gemstone ékszerei egy tálban, néhány csepp hétköznapi mosogatószerrel. Egy régi lágy fogkefe használata finoman mögött a kő mögött, ahol a por és a szappan gyűjthet. Ezután csak öblítse le és szárítsa meg, puha ruhával.