Milyen mosógép tisztítja a legjobbat?

Top TOP TOPLYING mosógépek Agitátorokkal Általában gyorsabb, de Top -TOPLOUDING mosógépek keverő nélkül (ismert nagy hatásfokú Top Load mosógép ) Tisztítsa meg a -t, -es több ruhát egyszerre tisztítja, és kevesebb vizet használhat. Mint ilyen, ő (nagy hatékonyságú) mosógépek költsége több.Ezután milyen típusú mosógép tisztítja a legjobbat?

Az elülső terhelésű alátéteket általában jobban tekintik az Tisztító ruházatnál, mint az Top -teherautók, és kevesebb kopás. Az elülső terhelésű alátétek kevesebb vizet is használnak, mint a standard Top teherautók.

Hasonlóképpen, az elülső terhelésű alátétek jobban megfeleljenek? Az elülső terhelés gépek hatékonyabbak az tisztításnál ruháknál, és sokkal kevesebb kopást és szakadatot adnak a ruházatnál, mint a Top betöltése COUNTPARTS. Ennek oka: A központi keverő hiánya a Top terhelési alátétben található.

Hasonlóképpen megkérdezik, milyen márkájú mosógép a legmegbízhatóbb?

A: Whirlpool, LG és a Samsung a legmegbízhatóbb márka mosók . Yale készülék megállapította, hogy az ilyen egységek értékesítésének kevesebb, mint 7% -a szervizelt. J.D. A hatalom az LG-t is az legmagasabb -King gyártója az ügyfelek elégedettségében.

A legjobb mosógép elülső terhelés vagy felső terhelés?

Mivel az elülső mosás gépek energiatakarékosabbak, mint az Top Road gépek. Csak korlátozott Top Load modellek érkeznek beépített vízmelegítővel. De minden márkájában az elülső terhelésű gépek beépített vízmelegítővel rendelkeznek. elülső terhelés alátétek tisztíthatják az jobb -t, mint Top Road alátéteket.

Mi a legmagasabb rangú mosógép a fogyasztói jelentések által?

márkák CR-ben
 • Amana. Amana, amely a Whirlpool tulajdonában van, az alacsonyabb árú keverőpapír-homlokrakodók, amelyek 500 dollárért értékesítenek.
 • Bosch. A Bosch jelenleg magasabb kompakt mosodai készülékeket készít.
 • ELECTROLUX & AMP; Frigidaire.
 • fisher & amp; PAYKEL.
 • ge.
 • jelvény.
 • kenmore.
 • lg.

Melyek az első rakodógép hátrányai?

Melyek a hátrányok?
 • Előfordulhat, hogy nem tudja hozzáadni vagy eltávolítani az elemeket középciklus.
 • hosszú időt vesz igénybe a terhelés mosásához.
 • jellemzően drágább.
 • nehezebb.
 • hajlamos a rezgésre.
 • gyakran nincs forró víz bemenet.
 • hajlamos, hogy a ruhákat ráncosabbá tegye.
 • hajlamos, hogy zajosabb legyen.

Mennyi ideig kell tartani a mosógépet?

A új mosógép várható élettartama 11 év. A fogyasztói jelentések azt ajánlják, hogy cserélje ki a készüléket, amely több mint nyolc éves, kivéve, ha ez egy high-end modell, és van egy adott fellebbezést. Mások azt sugallják, hogy az 1999-ben vagy korábban gyártott minden felső-loading Mosher -t cserélik.

Mely mosógép a legjobb 2019-ben?

számunkra az legjobb mosógép mind még mindig az AEG 9000 sorozat. Tehát most nem kell elolvasnod ezt a hosszabb funkciót.

A legjobb mosógépek vásárolni, rendben
 1. AEG 9000 sorozat L9FEC966R.
 2. BOSCH SERIE 6 I-DOS WAT286GB.
 3. lg f4v910wts.
 4. BEKO WTG1041B2.
 5. SAMSUNG ECOBUBBLE WW90J5456FC.

Hogyan választhatok egy mosógépet?


bármilyen típusú mosógép, amelyet választott, vegye figyelembe a szükséges funkciókat.
 1. energiahatékonyság. Az eladott mosógépek A-a +++ értékeléssel rendelkeznek.
 2. terhelés méret. A drum méretének választása attól függ, hogy mennyi mosoda van, de durva útmutatóként:
 3. mosóprogramok.
 4. spin sebesség.
 5. intelligens mosógépek.
 6. automatikus adagolás.

Az összes homlokrakodóknak vannak penészei?

Front - Homlokrakodók CAN Mold / penészes problémák .
Ha rossz mosószer, túl sok mosószert, vagy túl sok öblítő, vagy hagyja, hogy a dob és a tömítések maradjon nedves a felhasználók között, penész és penész növekedni fog a mosógép, és ez lesz büdös.

Miért szagolja az elülső terhelésű mosógépeket?

HIGH TECHNÓSÁGA Front - rakodógépek Fogadható a musty szaga -re a penészből. Ez a penész szaga egy közös probléma azoknak, akik saját elülső - rakodó alátétek .Ez a szag származik az mosógép belsejében a által okozott maradék és baktériumok.

Mi a legjobb olcsó mosógép?

Legjobb költségvetés : Amana 3,5 cu.
Széles körben ajánlott és erősen felül, az Amana NTW4516FW az legjobb költségvetési mosógép a piacon. Ez a szorgalmas gép tartalmaz alapvető funkciókat, de lenyűgöző teljesítményt.

a Samsung vagy a Maytag jobb?

Maytag rendelkezik az jobb adagolóval, beépített ventilátorral és egy éjszakai ciklussal. A funkciók rajzolják, de az Maytag megbízhatósága a legjobb az üzleti életben, amely jelenleg körülbelül 6,7% -os szolgáltatásban az első évben az Samsung egység 11,45% -át illeti. Ezért az Maytag az jobb egység, amely figyelembe veszi.

a whirlpool jobb, mint az lg?


Az Lg is 1-es és frac12; "sekélyebb mélység , mint a az Whirlpool . Whirlpool másrészt, nagyon jó számmal rendelkezik, amelynek szolgáltatási aránya 8% és LG 44% -os szolgáltatási sebesség. Whirlpool is amerikai, és van egy közvetlen meghajtó rendszer, amely alapvetően segít az energiatakarékosság és a zaj.

Melyik mosógép jobb Samsung vagy LG?

Samsung vagy LG elülső terhelés Mosher
Lg sekélyebb és legnépszerűbb, míg az Samsung kevésbé drága, néhány jobb ciklussal, mint az áztatás és a sebesség. Az Samsung és Lg azonban egy másik tényezője van.

, ami jobb Maytag vagy Whirlpool alátétek?

Maytag MVWC565FW kínál 4,2 köbméter kapacitású hasonló lábnyom képest Whirlpool modell szerint. Rozsdamentes acél dobot is tartalmaz az Maytag Powerwash keverővel. Az Whirlpool modellhez hasonlóan az Mosher áttekintésünkben ez az Maytag Moser nem energiacsillag minősül.

Maytag vagy LG jobb?

Az alábbiakban az összehasonlításhoz 2017-es javítási jelentés statisztikái találhatók. Az Maytag 2017-ben megbízhatóbb volt, és az Lg megbízható volt 2018-ban. Mindkettő jóval alacsonyabb az átlagos Appliance szolgáltatási ráta 13,4%. A Whirlpool azonban gyári szolgáltatást kínál, míg az LG nem.

egy elülső teherbírás megéri?

Front - Bed alátétek jellemzően drágábbak, de igazán. Minőbb minőséget adnak, és hajlamosak több energia és vízhatékony, mint a felső homlokrakodók. Ezenkívül az elülső terhelés mosógép több mosási funkciót tartalmaz az összes szövet típusának és talajszintének befogadására.

hogyan kaphatom meg az elülső teherbírását, hogy megállítsam a szagot?


A szaga megszüntetéséhez öntsük 1/2 csésze sütési szódát az dob belsejében. Adjunk hozzá egy csésze fehér ecetet a mosószer adagolóba. Nyomja meg a START gombot az -es mosógép futtatásához a forró vízbeállításnál.

Szüksége van speciális mosogatószerre az elülső terhelésű alátétekhez?

Nagy hatékonyságú Front - Load Washers Mentés Mentés az energiára és a vízhasználatra, mert kevesebb mosószer és rövidebb mosási ciklusokat használnak, mint a hagyományos Top- terhelési alátétek . elülső -rakodógépek igényel egy speciális típusú Detergent , amely különböző a hagyományos Loundry mosószerek szabványos Top- terhelésű mosóként.

Az elülső terhelésű alátétek hosszabb ideig tartanak?

Mosó Beállítások E következéskor egy első - terhelésű alátét , testreszabott beállítások segítségével akár 30 percig is kiterjeszthetik az mosás ciklust. Azonban még akkor is, ha az mosás egy hosszabb időtartamra, az elülső - terhelésű alátét hatékonyabb lesz, mint a Top- terhelésű alátét .