Mennyi ideig tart a kiwano dinnye?

Kiwano gyümölcsöknek van egy nagyon hosszú eltarthatósága, és több hónapig tarthat. A tárolási hőmérséklet az Gyümölcs eltarthatóságot érintette, amely az a jelentősen hosszabb 20 ° -on; vagy 24 ° C (68 ° C vagy 75 ° C), mint 4 ° C-on, 8 ° -on; vagy 12 ° C (39 ° C (39 ° C, 46 és 54 ° C) (több mint három hónap 20 ° C-ban, 24 ° C-on, összehasonlítva néhány hétig alacsonyabb hőmérsékleten).Ezt figyelembe véve, hogyan tárolja a kiwano dinnyeit?

Store Kiwano dinnye szobahőmérsékleten. Ne hűtsön! Egyszer érett, kiwano dinnye a legjobban fogyasztható néhány napon belül.

Továbbá, mennyi ideig tart a szarvas dinnye? Tartsa az -et a talaj következetesen nedves lefelé körülbelül 1 hüvelykre, hogy csírázza az dinnye -t. A csírázás két vagy három héten belül következik be.

Hasonlóképpen megkérdezik, hogy tudod, hogy mikor van egy kiwano dinnye érett?

Válassza ki az Kiwano -t, amely teljesen érlelt. Narancssárga héja van narancssárga tüskével. Nyomja meg enyhén, hogy győződjön meg róla, hogy van néhány ad, és nem szikla kemény és zöld. Ha nem találsz teljesen érlelt gyümölcsöt a boltban, várjon rá, hogy narancssárgást kapjon, mielőtt eszik.

kiwano dinnye jó?

összefoglalása Kiwano dinnye egy vasforrása és C-vitamin Ezek a tápanyagok elősegítik a megfelelő hemoglobin a vörösvértestekben, amely szükséges az oxigén szállításáért.

hol nőnek kiwano dinnye?

Kiwano Horned Gyümölcs a Közép- és Dél-Afrika forró, száraz éghajlatán. Az Egyesült Államokban a Jelly dinnye növekvő alkalmas az USDA növényi keménységű zónákban 10 és annál magasabb.

Lehet enni egy kiwano magjait?

Az magvak nem ártalmasak az -re, de sok ember inkább az magvakat tartja a fogaik között, és szopja le a zöld testet. Ha ez nem hangzik vonzó, az , akkor is, hogy a egyszerűen a belső gyümölcsöket is lehúzza, és gyümölcssalátákba dobja, vagy színes körettel használja. Kiwano dinnye is kiváló az egzotikus italokban.

Mi a kiwano gyümölcs jó?

Antioxidánsokkal Csomagolva
Kiwano gazdag antioxidánsban, az alfa-tokoferol néven ismert. Ez az antioxidáns megtartja a véredényeket és az idegeket. Ezenkívül segít a szabad gyökök semlegesítésében a szervezetben, biztonságban tartva komoly körülmények között, például rák, szívbetegség stb.

Mit szeret csillag gyümölcs?

íze . Star Fruit édes ízű, enyhén savanyú, és egy lédús, szilárd hús , mint a szőlő. A gyümölcsös íze -t nehéz leírni, valahol az érett körte, a zöld szőlő és a narancs között. Az unripe gyümölcsök szilárdabbak és összekapcsolódnak, több , mint a egy zöld alma ízben.

hogyan eszel egy sárkány gyümölcsöt?


Itt van, hogy enni sárkány gyümölcs:
  1. kiválasztása érett gyümölcs fényes piros, egyenletes színű bőr amit ad ha kissé megszorította.
  2. használjon éles kést, és egyenesen a gyümölcsön keresztül vágja le, felére szeletelve.
  3. használhat egy kanálot, hogy enni a gyümölcsöt a bőrből, vagy húzza le a bőrt, és szeletelje a pép kis darabokra.

hogyan eszel egy rambutánt?

A legegyszerűbb módja az enni Egy rambutan , hogy vágja a külső bőrt egy éles késsel. Gyengéden nyomja meg a külső bőrt, amíg a tejes fehér ehető középpont kiugrik. Ezután vágja le a testbe, és távolítsa el a vetőmagot.

Hogyan segít a tövis dinnye a testben?

Szerint a különböző kutatók, köztük az Egészségügyi Világszervezet, tövis dinnye jó forrása a C-vitamin, kálium és vas. Az E-vitamin szintén segít a semlegesítésében szabad gyökök semlegesítésében, hogy az krónikus betegségeket, például rákot okozhat.

mit csinál a pepino dinnye?

Néha az dinnye , vagy dinnye körte. Hogy őszinte legyek, nem voltunk őrült az Pepino Melon ízléséről. Lágy, mealy textúrája van, amely Watery , mint a egy uborka, és egy halvány, szinte zöldség íze . Az Flavor az , mint a egy nagyon halvány kantaloup vagy mézharmat.

hogyan eszel egy kiwi-t?

csak félig vágott egy késsel, és egy kanállal vágja ki a húst! Vannak, akik az Kiwi -t először hámozzák, majd szeleteljük. De a legegyszerűbb módja annak, hogy élvezze a kiwifruit, hogy elhagyja a bőröket.Egyszerűen vágja le a szeleteket anélkül, hogy hámlad, vagy harapd az Kiwi -be, mint te, akkor az enni egy almát.

hogyan eszik pepino gyümölcsöt?


Készüljön fel, mosson egy Pepino -t, és vágja fel félig. Kinyitja a magokat. Helyezze a felét lefelé egy tiszta felületre, és vágja le a felét vagy szeleteket. Bár az ehető, az Pepinos teljesen érett, a héja általában túl kemény ahhoz, hogy Eat , így vágja el a kiszolgálás előtt.

hogyan csinálsz tövis dinnye juice-t?

Cut dinnye darabokra, és keverék 2 csésze dinnye egy mixer. Keverjük össze egy üveg vagy két pohár jégblokkot az Juice -ben. Keverjük össze őket. Az -hez az Juice -hez, akkor is használhatja a gyümölcslevőt, hogy tiszta dinnye -t kapjon jégblokk vagy gyümölcspép nélkül.

Hogyan eszik Cherimoya-t?

Ön is Eat hűtött Cherimoya , mint egy puding, úgy, hogy a gyümölcsöt fele szeleteljük, majd egy kanállal vágja ki a húst. Összefoglaló Cherimoya előkészítése a bőr és magvak eltávolításával, majd szeleteléssel vagy szaggatással. Könnyű keverni reggeli ételeket, harapnivalókat és édes kezeléseket.

a tövis dinnye jó terhességben?

Az Cantaloupe esetében nagyon egészséges gyümölcs, sok tápanyaggal és előnyökkel. De az ok egyes orvosok kedvét, hogy enni az édes gyümölcsöt, míg terhes semmi köze, mi van benne a gyümölcs, akkor van köze, hogy mi lehet a külső a gyümölcs.

hogyan eszel egy gránátalma?

gránátalma egy rendkívül egészséges gyümölcs. Sokan kinyílik, kinyitják a magokat, és enni őket. Mások szopják a gyümölcslevet minden vetőmagról, mielőtt a fehér szálas középen köpködnek. Az utóbbi csoport hiányozhat az gránátalma egészségügyi előnyei közül.

Kutyák eszik kiwano-t?


A Cantaloupe vagy a görögdinnye húsában semmi eredetlenen mérgező. De tudnia kell, hogy a Cantaloupe alkalmanként az emberi élelmiszer-mérgezés kitöréseihez kapcsolódott. És ha meg szeretné osztani egy kis darabot az kutyával -vel, akkor menjen előre. Nem valószínű, hogy az nem árt.

Mennyibe kerül egy szarvas dinnye?

A napot vettem egy $ 5 uborka AKA AKA Horned Melon , Kiwano , Jelly dinnye , Blowfish gyümölcs, Cucumis metuliferus. Láttam ezeket az szarvas dinnye körül a helyi etnikai piacokon néhány alkalommal, de az ár $ 8-10 font egy font volt.

Hogyan nősz egy tövis dinnye?

Szaporítás & amp; Ültetés Thorn dinnye szaporítjuk a magok, amelyek lehet vetni közvetlenül vagy palánták kell emelni a gyerekszobában vagy tálcákat, majd átültetett amikor már két valódi leveles. A magokat egy jól fejlett érett egészséges gyümölcsből lehet kivonni.