Hány bejegyzések jelent Brett Favre van?

Van vannak még néhány bejegyzések maradnak Favre , mégis. Ő a legnagyobb karrier menetben kiegészítései (6300) és a kísérlet (10169), valamint a legtöbb egymást követő szezonban 300-plus át kiegészítései (18). Ő 290 karrier játékok 100-plus halad yard egy másik rekordot .Szintén tudni, aki a legtöbb lemezt az NFL-ben?

Larry Fitzgerald, Arizona, igények 23 fogadások túlszárnyalni Tony Gonzalez (1325) második az NFL minden idők. Jerry Rice (1549) tartja a karrier rekord .

mellett fent aki elkapta Brett Favre első NFL jelszó? kezdetek (1992 & ndash; 94) Az ő első alapszakaszban játszani, mint egy Packer, Favre dobott egy menetben , hogy deformálódik a Buccaneers játékos Ray pecsétek és fogott által Favre . Favre -t kezelni, és a befejezése ment és mínusz 7 yard.

Ebben a vonatkozásban, ami NFL hátvéd tartja a legtöbb lemezt?

Tom Brady

Hány gyűrűk jelent Brett Favre van?

Brett Favre van egy Super Bowl gyűrű . Brett Favre diadalmaskodott ezen gyűrű ellen, a New England Patriots. Brett farve volt a Green Bay megkezdett QB SB XXXI játszott 1/26/97, amikor a Packers meghódította a New England Patriots 35-21.

Milyen csapat Tom Brady nem verték?

valóban vannak egyszerű Ő soha nem verték az Patriots , de azt kell kereskedni annak érdekében, hogy ez megtörténjen.

Tom Brady a legjobb QB minden idők?

elnyert három Super Bowl, Tom Brady már beütött a jegyet a National Football Hall of Fame. Bevitele Super Bowl XLVI, Tom Brady nem csak egy esélyt a megváltás ellen a csapat, hogy megverte őt négy évvel ezelőtt, de megvan az esélye, hogy megszilárdítsa magát a legnagyobb QB elveszett játszani a játékot.

Aaron Rodgers legtehetségesebb QB valaha?

Stephen A. mondja Rodgers legtehetségesebb QB valaha . Stephen A. Smith helyet Packers QB Aaron Rodgers felett szereti a Tom Brady, John Elway és Joe Montana.

aki a legtöbb Super Bowl gyűrű?

Tom Brady van több gyűrűk , mint bármelyik játékos az NFL történetében megnyerése után egy hatodik bajnoki tavaly Super Bowl 53. A Patriots irányítója volt megkötve linebacker Charles Haley & ndash; aki öt Super Bowls -t nyert az 1980-as évek végén és az 1990-es évek és mdash; Az legtöbb gyűrű az NFL történelem -ben.

Mit rekord volt Brees megtörni 2019?


34-7

Ki a legnagyobb QB minden idők?

Mégis Starr neve megérdemli, hogy a beszélgetés során.
  1. Tom Brady. 11. 11. Fókuszban sport / Getty Images.
  2. Joe Montana. 10. 11. Sylvia Allen / Getty Images.
  3. Johnny Unitas. 9. 11. Associated Press.
  4. Peyton Manning. 8. 11. Justin Edmonds / Getty Images.
  5. Brett Favre. 7. 11.
  6. Dan Marino. 6. 11.
  7. John Elway. 5. 11.
  8. Aaron Rodgers. 4. 11.

Ki rendelkezik a legtöbb NBA rekordokat?

With Chamberlain

Mi Tom Brady rekordját otthon?

Brady javult 6-0 hazai mérlege ellen Pittsburgh, köztük egy 5-0 hazai mérlege az alapszakaszban, és egy 1-0 rekord otthon az utószezon. Tom Brady most 14-3, mint egy kezdő QB a megnyitó napján, a legjobb nyerési aránya, és a legtöbb győzelem között bármilyen hátvéd a megnyitó napján a Super Bowl korszak.

Ki a jobb Drew Brees vagy Tom Brady?

Haver & ACIRC; & euro; & trade; s játszott jobb csapatok jobb játékosok egész karrierjét, és Brees még az 1. számú elhaladó yard és TD, és volt a legjobb befejezése% 3 évszak egy sor. Tom Brady játszott a jobb csapat, de Drew Brees egy jobb általános QB.

Ki a winningest QB az NFL történetében?


Tom Brady

Ki legtöbb győzelem az NFL történetében?

Alapszakasz
helyezett csapat győztese
1 Dallas Cowboys 520
2 Green Bay Packers 756
3 New England Patriots 512
4 Chicago Bears 769

Milyen hátvéd a legjobb statisztika minden idők?

Vezetők
Play Player YDS Drew Brees 77,416
2 TOM BRADY 74,571
3
3 PEYTON Manning 71,940
4 Brett Favre + 71,838

, akinek több rekordja van Brady vagy Manning?

Peyton Manning rekord 124-64. Tom Brady rekordja 99-30. Brady A -nek a magasabb nyertes százaléka van, de minél hosszabb ideig játszol, az több nehéz, hogy tartsa meg ezt a győztes százalékot. Peyton Manning is nyert több játékok egyetlen évtized, mint bármely QB az NFL történetében.

Milyen rekordok Tom Brady Break?

Brady összeállított 237 győzelmei (beleértve a rájátszás), amely őt a rekordot a legtöbb bármilyen NFL játékos. A 207-es rendszeres szezonos győzelme szintén egy rekord az elindításhoz.

Melyik underback rendelkezik a leginkább érintésével az NFL történetében?


Drew Brees

Milyen korban nyugdíjba vonult?

45

Hogyan mondod Brett Favre-t?

és egyébként az Favre kifejezett "távoli".