Mi okozza a kis lyukakat az ínyben?

Ha a plakk túlságosan elterjed az alatt A gumi vonal, a toxinok okozhat A szövetek és csontok, amelyek támogatják az a fogait, hogy lebontják. A Fogászati ​​és Craniofacial Research Nemzeti Intézet elmagyarázta, hogy a parodontitisben az Gums elhúzza az -et a fogaktól, amely fertőzött zsebeket képez.Továbbá, mi történik, ha van egy lyuk az ínyben?

fogszuvasodás olyan sérülés, előfordul , amikor a kórokozók (baktériumok) a száj make savak enni el egy foga. Ez egy lyukhoz vezethet a fogban, az úgynevezett üreg. Ha nem kezelik, a fogszuvasodás fájdalmat, fertőzést és fogvesztést okozhat.

Hasonlóképpen, egy gumi fistula veszélyes? Ha kezeletlen marad, az fogászati ​​ tályog károsíthatja a környező fogakat és a csontot. Ez egy Fistula vagy Ldquo; sinus tract, & rdquo kialakulásához vezethet; amely a csonton és a bőrön keresztül kialakított üreges alagút. Úgy néz ki, mint egy pattanás, és lehetővé teszi, hogy a puszta leereszkedjen, ami furcsa ízt hagyhat a szájában.

Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, lehet lyukak az ínyben gyógyulni?

Ha az gumi szövetet varrjuk, hogy lezárja a fogkivonó helyet, a vérrögök gyorsan és a gyógyulási folyamat kezdődik. A lágy szövet általában az meggyógyítja a -et azon a ponton, ahol többé nem bosszantó többé 3 héten belül. A fájdalom általában pár nap alatt van, de a szélesebb körű műtét bekerült.

Mit jelent a gumi fertőzés?

Egy személy ínybetegségek tipikusan egy vagy több a következő jelek és tünetek: fényes vörös, duzzadt íny , hogy könnyen vérzik, még a fogmosás vagy fogselyem. Rossz íz vagy tartós száj szag. Fehér foltok vagy plakkok az Gums -en.

mit néz ki az egészségtelen ínyek?

Egészségtelen íny . Ha egészséges Gums , akkor Look cég és rózsaszín. Az Egészségtelen Gums jelei közé tartoznak a vörösség és a duzzanat, az gumi , amely a fogakat, és az Gums -t, amely úgy tűnik, hogy elhúzódik a fogakból. Az egészséges Gums fenntartása is fontos lehet az általános egészségi állapot szempontjából.

lehet egy fogat egy lyukat menteni?

Fogat Decay CAN leállítható vagy megfordítható ebben a pontban. Tűzzománc lehet javítás is használja ásványok nyálból, és fluorid fogkrém vagy egyéb forrásokból. Idővel a zománc gyengül és megsemmisül, amely üreget alakít ki. Az üreg állandó kár, hogy egy fogorvosnak kell javítania a töltelékkel.

Mit néz egy lyuk a fogodban?

& Ldquo; ha a bomlást elég nagy, az része a -os fogak lebonthatják, így egy nagy látható lyuk , és a fog érzékeny a harapós nyomásra. Az üregei az Front fogak a legkönnyebben látni és az -t, mint a egy barna vagy fekete folt. Az más részeiben lévő üregek a szája gyakran nem látható röntgen nélkül.

Miért van a fogaim a gumi vonalon?

Rossz orális higiénia
Plaque formák Amikor az élelmiszer- és italrészecskék baktériumai nem tisztítják megfelelően az fogakat -től. Idővel, a plakkok keményítik a tatárot, amelyet csak fogorvos vagy higiénikus vezethet. Ez az Sárga bevonat az fogak -jén vagy azon körül alakulhat, ha nem elegendő, vagy elég alaposan kefe.

göngyöli a fogakat?


Egészséges szájban az fogakat szilárdan az Gum szövet veszi körül, és biztonságosan támogatja az állkapocs csontjait. Most, hogy az Fog és a gyökér mentes a baktériumok, a plakk és a tatár, és a zsebek csökkentek, az Gums a -t az fogakhoz lehet Reattach.

Mit szeret a gingivitis?

Gingivitis & Ndash; Az gumi betegség korai szakaszában
gingivitis tünetei lehetnek: duzzadt vagy vérzés gumi . Rossz légzés vagy fém íze a szájban. Gums .

miért fordítva szürke?

Akut nekrotizáló fekélyes ínygyulladás egy gumiszerű fertőzés, amely úgy is ismert, mint árok száj. A fertőzés okozhat fekete vagy szürke gumik , ha egy réteg elhalt szövet építi fel az íny . Az árok száj a szájban lévő baktériumok gyors növekedését eredményezi, általában a gingivitis miatt.

hogyan tudom, hogy van-e parodontitis vagy gingivitis?

Gingivitis jelek közé tartozik a piros, duzzadt gumi , vagy Gums , amely könnyen ég, ha ecset fogai. Ez az gumi-betegség legezdőbb formája , és mivel olyan gyakori, hogy az You nem észleli az tüneteket, ha -nek van. Az periodontitis a fejlett periodontális -betegségre utal.

Mennyi ideig tart a gumi szövetek, hogy növekedjenek?

Ha a periodontista szövet -t használ az szövet bankból, például az személynek minimális fájdalmat érez. Ha eltávolítja az szövet -t a száj tetőjéből, akkor néhány napig fájdalmat érezhet. A gyógyulási folyamat gyakran gyors, 1-2 hétig, hogy a száj teljesen gyógyuljon, de az hosszabb ideig tart.

Mennyi ideig tart a gumi számára, hogy teljesen gyógyuljon?


Körülbelül négy-hat héttel az extrakció után visszatérsz egy nyomon követési találkozóra, hogy az Gums gyógyító . Ha az -nak eléggé meggyógyították a -et, a fogorvos az -nek az előzetes benyomása lesz a száját, hogy útmutatóként működjön az új, állandó fogpótlásokhoz.

Mennyi ideig tart egy lyukat, hogy zárja be a szádban?

A seb általában körülbelül két héttel bezáródik a fogkivonás után, de három-hat hónapot vesz igénybe az a csont és a lágy szövetek átalakítására. Ilyen szövődmények, mint fertőzés vagy száraz aljzat meghosszabbíthatja az a gyógyítási folyamatot.

az antibiotikumok segítik a száraz aljzatot?

Share on Pinter fogorvos Can előírja antibiotikumokat to Súgó Megakadályozza az száraz foglalat . Egyes kutatások azt sugallják, hogy az antibiotikumok szignifikánsan csökkentik az száraz csatlakozó kockázatát moláris extrakciókban. Az antibiotikumok -jének megelőző intézkedése azonban ellentmondásos.

visszafordíthatja a rossz orális egészséget?

De kezelés nélkül az lehet, hogy nagyobb problémákra fordul az szája -nek. A jó hír az , akkor visszafordíthatja a -t, vagy akár megakadályozhatja, hogy egyszerűen fogmosás, flossing, és karbantartja a rendszeres fogászati ​​ tisztításokat és ellenőrzéseket.

Mit jelent a vérrögzítés a fogkivonás után?

Ha megjelenés a hely, ahol az fogat húzta, akkor valószínűleg megjelenik egy száraz- keres nyitás. A sötét vérrög helyett csak fehéres csont lesz. Az fájdalom tipikusan körülbelül 2 nap -t indít az után után, az Fog -t húzták. Idővel súlyosabbá válik, és a füledre sugározhat.

miért van az én gumi elválasztva a fogomat?


Bántalmazott, a gingivitis okozhatja az gumi -t az fogakból származó -től. Ez károsíthatja a lágyszövetet és a csontot, amely támogatja az fogakat -t. Az fog laza és instabil. Ha a fertőzés előrehalad, akkor végső soron elveszíti az fogát, vagy van egy fogorvosnak, hogy eltávolítsa azt.

göngyöli az ételeket?

a bölcsességfogak eltörhet partway keresztül az íny , ami a szárny gumi szövet nőni fog őket. Food és Germs Can csapdába esett a szárny alatt, és az gumi -ot, hogy piros, duzzadt és fájdalmas legyen. Ezek a fertőzés jelei.

Mit néz ki egy fistula a gumi?

A fogászati ​​ Fistula egy kis csatorna, amely a fogak tetejéről van kialakítva az orális üreg felületéhez az Gums közelében. AS A fogászati ​​ Fistula kitölti, egy kis, pattanás-, mint a Bump az Gums közelében. A bump végül kitör, és a penny a szájba esik.