Törvényes a saját koporsójának építése?

. Igazság szerint a földbe beléphet A Egyszerű Box Coffin -ben, vagy A burkolatban, vagy Trundle-ben ( A lapos Coffin fedél nélkül, vagy csak a A utcai ruhái, ha akarod. Lehet építeni a saját koporsó , és itt ingyenes DIY tervezi megmutatni, hogyan.Ezzel kapcsolatban törvényes a saját koporsójának építése?

állami törvény nem követeli meg a használatát koporsót , és az egyén építmények egyik vagy hogy egy alternatív tartályt vásárolt az interneten. Azonban az egyén ellenőrzi, hogy ellenőrizze, hogy az a temetője saját politikájával rendelkezik-e. A testületeket egy megalapozott temetőben kell eltemeni.

Ezt követően kérdés, hogy mennyibe kerül a koporsó építéséhez? jellemzően fémből, fából, farostlemezből, üvegszálból vagy műanyagból készülnek. Bár az átlagos koporsó költsége a valamivel több, mint 2 000 dollár, néhány mahagóni, bronz vagy rézkocka értékesít, mint sok $ 10,000.

Következésképpen meg tudod csinálni a saját koporsót a hamvasztáshoz?

legtöbb kereskedelmi koporsók vannak készült származó faforgácslap jó minőségű fa furnér vagy fahatású filmet befejezni. Ezek általában sárgaréz-hatással vannak ellátva, névtáblák és díszek Made műanyag anyagok. Ha az -re tervezi, hogy a saját koporsója egy Cremation Funeral -hez, itt vannak olyan irányelvek, amelyek segítenek You -nek.

építeni a saját koporsóját az Egyesült Királyságban?

Coffin Club UK által működtetett, temetés ünneplők Kate Tym és Kate Dyer, megadja az embereknek a lehetőséget, hogy építmények és kialakítsák saját koporsójában , annak érdekében, hogy lebontják tabuk körül a halál és a nehéz beszélgetések könnyebb. Minden koporsó költségek & font; 250 és CAN lehet szétszerelni az egyszerű tároláshoz, amíg szükséges.

Mennyi ideig tart egy test egy koporsóban?

Amikor eltemetett hat láb le, anélkül, hogy egy koporsó, a közönséges talajban, egy unembalmed felnőtt rendszerint nyolc-tizenkét éves elbontása egy csontváz. Ha azonban egy koporsóba kerül, a test sok évvel hosszabb ideig tarthat, a használt fa típusától függően. Például egy szilárd tölgy koporsó Hughly lassítja a folyamatot.

Miért temették el a testek 6 láb földalatti?

, hogy megakadályozzák a betegség terjedését
Mint korábban említettük, a londoni tisztviselők és az orvosok 1665-ben tévesen úgy gondolta, hogy az elhunyt pestis áldozatainak a betegséget (sok más téves magyarázat), és hogy eltemetése ezek szervek " 6 láb alatt" segítene lassítani / megállítani a betegség terjedését.

a temetés előtt zárva vannak?

Igen, az CASKET fizikailag újra megnyílik, ha az zárolt . A legtöbb fa Caskets használjon egy egyszerű fémcsomagot, amely technikailag nem & ldquo; Lock & Rdquo; Az CASKET , de biztosítja a fedelet a nyílásból, ha valaki megpróbálta felemelni a fedelet nyitva. Ezek az Caskets gumi tömítéssel rendelkezik, hogy megakadályozza a levegőt és a nedvességet.

van különbség a koporsó és a koporsó között?

koporsó és egy CASKET ? A különbség alapvetően az egyik tervezés. koporsók kúpos a fejét és lábát, és szélesek az a vállán. caskets téglalap alakú, és általában jobb minőségű fórumokból áll, és magasabb színvonalú kivitelezhető.

a koporsó légmentes?


Az légmentességű koporsó az egyik, melyet teljesen le kell zárni, levágják a külső világból, és kiküszöbölik a belépési lehetőség lehetőségét. Azt mondják, hogy az légmentességű koporsó valójában segít megőrizni a testet sokkal hosszabb ideig, mint egy nem talált koporsó.

Mennyibe kerül egy fenyődoboz?

Pine általában a legkevésbé költséges, de ritkán jelenik meg temetkezési otthonokban. A Standard 18-Sauge Steel Casket vásárolható meg a kiskereskedelem 995,00 dollárért. A réz vagy a bronz koporsó valószínűleg $ 3,000. Fizethet több ezer dollárt egy koporsót , ha úgy döntenek.

Hol temették el anélkül, hogy a koporsót?

Ha temetkezési boltozat használják, nincs benne rejlő használatának követelménye koporsót . Egy személy közvetlenül a földön, egy burkolatban vagy egy Vault -ben lehet a CASKET nélkül.

Mennyi ideig tart egy koporsó építéséhez?

Általában koporsó készletek vannak az egyszerű fenyő dobozok és fenyő koporsók és kerül néhány órán összeszerelni. Míg az épület -nek a semmiből a Scratch-tól az 8 órát veheti igénybe az -nek a szakképzett kézművesnek az Build egy egyszerű fenyődobozba az első alkalommal.

Meg tudod csinálni a saját hamvadásodat?

Bár a helyi korlátozások eltérhetnek (tehát kérjük, ellenőrizze!), Az bázis alapszabálya ez: az hamvasztott maradványa a magánföldön és lakatlan nyilvános földön. Szintén törvényes, hogy az Ashes-t a levegőből távolítsa el.

, akik halott testeket szállíthatnak?


szállítása az test . Nincs jogi követelmény a vállalkozóknak vagy más temetkezési rendezőknek -ös közlekedési -re az -es -nek, aki meghalt -nek. Az test lehet szállítani autóban vagy van, és ha egy koporsót a jármű lenne szükségességét megfelelően befogadják a koporsót.

Hogyan gondoskodik egy közvetlen hamvasztás?

Ez az útmutató segít egy egyszerű hamvasztás megszervezésében, anélkül, hogy temetkezési igazgatót használna.
 1. a meghalt személy gondozása.
 2. regisztrálja a halált.
 3. válasszon egy koporsót vagy a burkolatot.
 4. könyv a krematóriumot.
 5. Válassza ki, ki vezet egy ünnepséget, ha akarsz.
 6. szállít a testet.

hordozhat egy karton koporsót?

CAN kartonpapír koporsó -t kell szállítani? Igen, de győződjön meg róla, hogy az Coffin funkcionális teherbíró fogantyúval rendelkezik.

hordozhat egy fonott koporsót?

Igen. 4. lehet egy fonott koporsó -t? Igen, de győződjön meg róla, hogy az Coffin funkcionális teherbíró fogantyúval rendelkezik.

hogyan szállít egy halott testet?

Ön nem szervezi meg a légi közlekedést egy Dead Body számára önállóan. A legtöbb légitársaság közlekedési holttestek , de egy temetkezési igazgatóval vagy szakosodott Transport céggel kell dolgoznia. A szállítót úgy kell kijelölni, mint a & ldquo; ismert szállítmányozó és rdquo; a TSA által. Sok temetkezési házat ismert szállítóként hagynak jóvá.

Mi történik a koporsókkal a hamvasztás után?


Mi történik a -nek az koporsónak a után? Az koporsó -t ezután a kremátorba helyezzük, és az koporsó névtípust a kremátor külső részén lévő tartóba helyezzük. Miután az Cremation befejeződött, a maradványokat hűtő tálcába továbbítják az koporsó névtáblával együtt, és egy kijelölt hűtési területre költözik.

Hogyan rendezhetem egy temetést pénz nélkül?

Ha temetést végez, de az alapok alacsonyak, néhány lépésben van:
 1. összehasonlítja a temetkezési igazgató idézőjeleket.
 2. a temetési költségek kifizetésére vonatkozik.
 3. kérelmet kell alkalmazni a gyülekezet támogatására.
 4. jelentkezik temetési finanszírozásra.
 5. Ellenőrizze a jótékonysági támogatást.
 6. lépéseket tesz a temetési költségek csökkentésére.
 7. próbálja meg a crowdfundingot.

miért olyan drága koporsók?

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy a koporsót az -nek olyan drága -nek kapja, hogy az elsődlegesen elkészüljön. Itt az árképzés nem olyan, mint az otthonában használt bútorok. Még ha úgy dönt, hogy ezeket a high-end bronz ékszerdoboz, akkor általában sokkal drágább , mint a rozsdamentes acélból készült társaik.