Hogyan ragasztasz hamis virágokat a fa?

A kétlépcsős folyamat első lépése egy kis pontot ad hozzá a Hot ragasztó -hez az hamis virág hátulján. 2. lépés: Helyezze az virág -t az Wooden betűre. Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig, amíg az ragasztó keményíti. 3. lépés: Végezze el az egész levelet virágokkal !Ezen kívül, hogyan ragasztja a virágokat a fa?

Tartsa az virágot -t a szárral, és merítse a szirmokat egy csésze -es fab ragasztóba. Győződjön meg róla, hogy a szirmok teljesen elmerülnek. 7. Lassan húzza meg az virágot -t az Ragasztott -ből, lehetővé téve egy vékony réteg ragasztó -t az -virág szirmaira.

Ezenkívül friss virágokat kaphatok friss virágok? Forró ragasztó : Hiszed vagy nem, akkor lehet ténylegesen használni forró ragasztó csatolni friss virág bázis vagy más virágok . Nem károsítja az Virág -t. Óvatosan helyezze be a szár lényét az ragasztóba.

Csak így, hogyan helyreállítja a hamis virágokat?

Hogyan lehet újraéleszteni a mesterséges virágokat

 1. tisztítsa meg a virágokat kémiai permetezéssel mesterséges virágokhoz. Ezek a sprayek úgy vannak kialakítva, hogy feloldják a port a virágok és szárak.
 2. öntsön fél csésze sót egy papírzacskóba.
 3. törölje le a virágokat és leveleket nedves ruhával.
 4. vigye le a port a virágok porszívóval.

Hogyan csinálsz fából készült virágokat?

 1. 1. lépés: Anyagok. Kézi sík.
 2. 2. lépés: Forgácsok létrehozása. Állítsa be a síkját relatív vastag forgácsok létrehozására.
 3. 3. lépés: Vágja le a szirmokat. Vegye meg az ollót és a forgácsot.
 4. 4. lépés: Ragassza a virágot. Ezután vegye be az egyik kisebb fából készült szirmokat, és tekerje meg.
 5. 5. lépés: Élvezze a virágot.

Hogyan csinálod forró ragasztó virágokat?

A virágok összeszereléséhez:
 1. Vegyünk egy kis forró ragasztót, és lazán tekerjünk, és győződjön meg róla, hogy mindkét végén megnyitja a nyílást. Tömítés forró ragasztóval.
 2. vegyen egy másik kis sziromot, és adjon hozzá forró ragasztót a központba, és kicsi, tekercselt sziromot kap. Az
 3. továbbra is ragasztja a szirmok ragasztását, átfedve és váltakozva, amelyet korábban a szirmokba ragasztottak egy virág alakúvá.

Hogyan csinálsz virágot betűkkel?

Hogyan készítsd el a friss virág betűket
 1. vonal A betűdobozok celofánnal.
 2. teljesen áztatja a virágos habot.
 3. vágja le a habot, hogy illeszkedjen a dobozokba.
 4. töltse ki az egyes betűket virágos habokkal.
 5. vágott egy virágvirágot, hogy rövid szárak legyenek, hogy illeszkedjenek be minden dobozba.
 6. Helyezze be a virágokat a habba.

Hogyan ragaszkodsz fából készült betűket a fa?

Alkalmazza az Alege fa fúziót az egyes Letter betű hátára. Biztosan fedeztük magunkat, hogy fedezzük az egészet az betű hátsó részéből egy erős tartáshoz. Nyomja meg az betű lefelé a palettajelre, és hagyja, amíg száraz. Ha befejezte, kézzel, zsinegrel vagy szalaggal, és díszíti a selyemvirágokkal vagy moha egy természetes és szerves érintéshez.

gőzölhetsz hamis virágokat?

használatához gőz eljárás, óvatosan forgassa az virág az gőz és akkor „ll látni, hogy a gőz segít megnyitni a szirmok azonnal. A hab virágok , A tartsa őket egy helyen az -ben, és az szirmok az megnyílik, de selyemvirágok , YOU 'LL kell mozgatni.

hogyan porhad növények?


por A növények.
 1. Fuss át a faux lombozatát egy tollos porttal.
 2. vigye el a növényt, és használjon egy ecset, hogy söpörje le a felesleges port.
 3. Csatlakoztasson egy tisztító kefét a vákuumhoz, és szopja fel a port, a szennyeződéseket és a törmeléket.
 4. törölje le a leveleket, szárakat és edényt száraz mikroszálas ruhával vagy nedves ronggyal.

Hogyan tisztítsa meg a hamis virágokat egy tortán?

Vegyünk egy papírzacskót, és helyezzen egy csészét vagy két fehér rizst (természetesen nyersen). Helyezze a növényt, és rázza fel. Adj néhány jó rázkódásnak, és a rizs leállítja a növényt.

hogyan csinálom a mesterséges növények fényes?

 1. kefe por és pókhálók a növényből egy tollas porttal.
 2. permetezzen egy kis narancssárga glót egy levélen.
 3. spray narancssárga glo az egész növény fölött, törölje a leveleket papír törölközővel, ha szükséges, hogy polírozza a ragyogást.

Hogyan tisztítsa meg az igazi érintéses virágokat?

Tisztítás igazi érintéses virágok . Könnyűen törődnek, csak por a tollas porszívóval, vagy használjon hajszárítót hűvös beállítással. Real Touch virágok A meleg nedves vízben mosható és öblíthető, rázzuk és hagyjuk megszáradni. Ez az oka annak, hogy az Real Touch virágok mindig sok éven át frissek.

Mi az igazi érintés virágok?

Igazi érintés virágok is nevezik természetes érintés virágok , élethű virágok , reális virágok vagy jó minőségű mesterséges virágok . Lehet, hogy nem utalhatnak ugyanazon gyártási folyamatra. Azonban nem igazán van a lágy és ldquo; Feel & rdquo; a természetes virág szirmok.

forró ragasztó tüll?


Hot Ragasztó . A legegyszerűbb módja az Ragasztó Tulle -nek önmagában egy forró ragasztó pisztoly segítségével. Tartsa a tüll a kezében öt percig, hogy a ragasztó teljesen megszáradni úgy, hogy nem veszi fel más dolog, míg az ragasztó nedves.

Hogyan helyezed el a leveleket a ruhákra?

Pin levelek az ruha , hogy megteremtse a stílus és minta, amely megfelel az Ön stílusát. Használja a biztonsági csapokat vagy egyenes csapokat, hogy tartsa az leveleket -t a helyén. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen lehessen mozgatni a levelek körül, hogy a tervezés csak akkor mielőtt csatolja az levelek az ruha .

Hogyan ragasztja össze a műanyag virágokat?

A virág szára a ragasztóba
 1. Helyezzen egy kis daba ragasztót egy műanyag négyzetre.
 2. Adjon hozzá egy csepp ragasztót a tervezési területre, ahol a virág ül.
 3. dörzsöli a virágszár végét a ragasztóba.
 4. Helyezze be a virágot a tervezésbe, és tartsa néhány másodpercig, hogy ragaszkodjon.

Milyen messze van a korán?

, hogy még akkor is, ha a virágok nem egy fajta, a színek még mindig harmonikusak lesznek. Először is, a legjobb, ha az Ön megrendelése ezek az Coresages legalább két héttel egy hónapig egy hónapban Advance , így a virágüzlet Can összegyűjti a specifikus virágokat You kérte, különösen, ha nem a szezonban.

A forró ragasztó a virágos habon dolgozik?

Desert hab A száraz virágos hab a durva és nem porózus, de könnyebb behatolni, mint a műanyag hab . Biztonságos a tartály aljára forró ragasztóval vagy Pan olvadék ragasztóval . Tökéletes a selyemhez és a szárított Floral elrendezésekhez.

Hogyan tartja meg a virágokat ragasztóval?


Ezek a ragasztók színtelenek, ha száraz , meglehetősen szagtalan és könnyen használható. Az ragasztót vízzel vékony lehet, hogy megkönnyítse az alkalmazást. Öntsük a hígított ragasztó viaszpapírral vagy alumínium fólia, lepényhal, hogy a virág szirmai egy nedves ecsettel vagy fogpiszkálóval, és rögzítse a virágok a kartonok.

Hogyan csinálsz virágos korzást?

1. lépés: A csoport virágok együtt és vágás szárak 2 hüvelyk hosszú. 2. lépés: Biztonságos virágok zöld virágszalaggal együtt. 3. lépés: Szalag szál az Virágokon keresztül és biztonságos az Corsage zöld virágszalaggal. 4. lépés: Tie csipke szalag körül szárítja és egy íjat, hagyva a lazaságot a végén.

Milyen virágokat használnak a Corsages számára?

A Corsage & MDash-on használt pontos virágokat is kiválaszthatja; rózsák , szegfű, orchideák és liliomok minden népszerű lehetőségeket. Roses és szegfű különösen népszerű, mert erős virágot, hogy tart az egész este, és jönnek a széles színválaszték, megkönnyítve, hogy megfeleljen a bálba megjelenés.