Mit jelent az MCG Synthroid?

3 Dózisformák és erősségek
Tabletta Szín Tabletta Szín / alak Tabletta jelölések
88 MCG Olive / Round & Ldquo; Synthose és Rdquo; és & ldquo; 88 és rdquo;
100 MCG Sárga / kerek & Ldquo; Synthroid & Rdquo; és & ldquo; 100 & rdquo;
112 MCG Rose / Round & Ldquo; Synthroid & Rdquo; és & ldquo; 112 & rdquo;
125 MCG Barna / kerek & Ldquo; Synthoid & Rdquo; és & ldquo; 125 és rdquo;ember is megkérdezi, 125 mcg Synthroid sokat?

Az átlagos teljes pótlási adagja synthroid mintegy 1,6 mcg per kg per nap (például: 100 125 mcg per nap egy 70 kg-os felnőtt). A 200 MCG -nél nagyobb dózisok naponta ritkán szükségesek.

Hasonlóképpen, mi a színek a Synthroid tabletták?

szilárdság [Használja az MCG (mikrogramm) vagy mg (milligramm) szilárdságát] Levotroid Actavis színek a tabletták színei. Synthoid Abbvie színek a Pill színek.
25 mcg / 0,025 mg Orange Orange
50 mcg / 0,050 mg Fehér Fehér
75 mcg / 0,075 mg Violet Violet
88 mcg / 0,088 mg mentazöld Olive

LEÍRTAKRA, milyen erős ez a levotiroxin jönnek? A Levothyroxin

adagjait a következőképpen kell megadni:

  • 25 mcg, 50 mcg, 75 mcg, 88 mcg, 100 mcg, 112 mcg.
  • 25 mcg, 137 mcg, 150 mcg, 175 mcg, 200 mcg, 300 mcg.

Van különbség a Levothyroxine és a Synthroid között?

Synthroid ( levotiroxin-nátrium ) és Levothroid ( levotiroxin-nátrium ) cseréje esetén a hormonok által termelt emberi pajzsmirigy kezelésére használt hipotireózis (alacsony pajzsmirigy hormon). Az Synthroid -t az agyalapi mirigy-Tsh elnyomáshoz is használják.

200 mcg Synthroid sokat?

Az átlagos teljes pótlási adagja synthroid mintegy 1,6 mcg per kg per nap (például: 100-125 mcg per nap egy 70 kg-os felnőtt). Az 200 MCG -nél nagyobb dózisok naponta ritkán szükségesek.

Milyen ételeket kell elkerülni a Synthroid szedése során?

Ne feledje, hogy bizonyos élelmiszerek és kiegészítők zavarhatják a SynthroID-t. A szója- és gyapotmagot tartalmazó étkeztetek kevésbé hatékonyak lehetnek. dió , Grapefruit Juice és az étkezési szálak szintén kevésbé hatékonyak lehetnek. Ha ezeket rendszeresen eszik, ellenőrizze orvosát.

100 mg Synthroid sokat?

Az átlagos teljes pótlási adagja synthroid mintegy 1,6 mcg per kg per nap (például: 100 125 mcg per nap egy 70 kg-os felnőtt). A súlyos hypothyroidizmusban szenvedő betegeknél napi 12,5 és 25 MCG dózisban kezdődik.

fogok lefogyni a Synthroidot?

A Népszerű meggyőződéssel ellentétben a normál pajzsmirigyhormonszintek visszaállításához hatékony kezelés (LT4) a normál pajzsmirigyhormonszintek helyreállítása nem kapcsolódik a legtöbb ember klinikailag szignifikáns tömegveszteségéhez. Csökkent pajzsmirigy funkció, vagy hypothyreosis, általában az Súly nyereséggel jár.

Melyek a hosszú távú mellékhatások a Synthroid szedésének?


A leggyakrabban jelentett mellékhatású események magukban foglalták a hiperthyroidizmusokat a terápiás túladagolás miatt, beleértve az aritmiákat, a miokardiális infarktust, a dyspneát, az izomgátlást, a fejfájást, az idegességet, az ingerlékenységet, az álmatlanságot, a remegést, az izomgyártást, a megnövekedett étvágyat, a súlycsökkentést , hasmenés, hő intolerancia,

lehet vinni Synthroid éjszaka?

Ideális esetben a levothyroxinnek az Bedtime -ben vett egyetlen gyógyszer. Ha az -t el kell vinnie a más gyógyszereket, amelyeket este kell venni, fontolja meg, hogy a gyógyszerek időzítésének módosítása, így az vacsorázzon, így négy órával később, így az a Levothyroxine-t az Bedtime -nál szállítja.

Mi történik, ha abbahagyja a Synthroid szedését?

esetén Synthroid , megszüntetve a gyógyszert eredményez rosszabbodását hypothyroid tünetek, mint például azok, amelyek az akkor szerepel. A tünetek részletes listája megtalálható a hypothyroid felülvizsgálati cikkben. Ezenkívül a koleszterinszint emelkedhet, és a szívbetegség és a szívelégtelenség következhet be.

Mi történik, ha túl sok szintetizát vesz?

Levothyroxine Túladagolás
Ha A gyógyszer túl sok -et vesz igénybe, az You a túlműködő pajzsmirigy tüneteit, beleértve a fáradtságot, a hő érzékenységét, a megnövekedett étvágyat és az izzadást. Az Levothyroxine túladagolás tünetei tartalmazhatnak: zavartság és dezorientáció. Sokk.

Mi a legmagasabb mg levothyroxin?

súlyos hypothyreosis-ban szenvedő betegeknél az ajánlott kezdeti Levothyroxin nátrium dózis 12,5-25 mcg / nap, 2-4 hétenként 25 mcg / nap nő, klinikai és laboratóriumi értékeléssel együtt, a TSH a szint normalizálódik.

Milyen gyógyszereket nem szabad a Synthroiddal?


alumínium és magnézium , amely antacidokat, kalcium--karbonátot, szimetikonokat vagy szukralfátot és vastartalmú vegyületeket csökkentheti a szinthizem felszívódását; Tehát ne vegye be ezeket a gyógyszereket a Synthroid szedése után.

A Levothyroxine-on fogysz?

Az alulkalmas pajzsmirigy tünetei súly nyereség. Tehát, ha akkor elkezdi levotiroxint , akkor lehet fogyni , mint a test hormonok újrakiegyenlítő. Miután a pajzsmirigy hormonszintjei visszatértek a normál értékre, az Ön hajlamos megszerzése vagy Lose ugyanaz, mint az emberek, akiknek nincs pajzsmirigy problémái.

25 mcg levothyroxine sokat?

Hypothyroidizmus kezelése Levothyroxine hatékony, de a kiindulási dózisok változhatnak. Hagyományosan az 25 -50-50 MCG alacsonyabb kiindulási dózisokat ajánlott 65 év és idősebb betegeknél, vagy akik ischaemiás szívbetegséggel rendelkeznek.

hány mg levothyroxint kell vennem?

A Levothyroxin nátrium átlagos teljes helyettesítője körülbelül 1,7 mcg / kg / nap (pl. 100-125 mcg / nap egy 70 kg-os felnőttnél). Az idősebb betegek May kevesebb mint 1 mcg / kg / napot igényel. Levothyroxin nátrium-dózis 200 mcg / napnál nagyobb, ritkán szükséges.

A Levothyroxine szedése után fogysz?

Az alulkalmas pajzsmirigy tünetei súly nyereség. Tehát, ha az YOU START START szedése Levothyroxine , You May Lose súlya, mint a szervezet hormonok kiegyensúlyozása. Az elvesztése a is jel, hogy az Levothyroxine adagja túl magas. Hagyja legalább 30 perc -t a Levothyroxine bevétele után az előtt, hogy inni őket.

Melyek a Levothyroxine leggyakoribb mellékhatásai?


A Levothyroxine által gyakoribb mellékhatásai lehetnek:
  • fokozott étvágyat.
  • fogyás.
  • hőérzékenység.
  • túlzott izzadás.
  • fejfájás.
  • hiperaktivitás.
  • idegesség.
  • szorongás.

hogyan tudom tartósan gyógyítani a hypothyreosist?

antithyroid gyógyszer , radioaktív jód és műtét, mind a hatékony kezelések , és visszaállíthatja az pajzsmirigy funkciót a normál értékre. Radioaktív jód és műtét is képes; Cure & Rdquo; A hyperthyroidizmus az pajzsmirigy eltávolításával.

Mennyire sok a Levothyroxine túl sok?

Nem szabad több Levothyroxine -et venni, mint az orvosa. Ha túl sok a gyógyszert szed, akkor a túlzott pajzsmirigy tüneteit, beleértve a fáradtságot, a hő érzékenységét, a megnövekedett étvágyat és az izzadást. Az Levothyroxine túladagolás tünetei tartalmazhatnak: zavartság és dezorientáció.