Hogyan tudod megmondani, hogy egy hármas fa hajlított-e?

Ha csövek jelennek meg Bent , tekerje őket. Vagy bilincs az alelnökben, és tegyen egy tárcsázási jelzőt és forgassa el a csövet. Bent hármasok az elülső tengely eltávolításával találhatók. Ha Nehéz feloldani (az elülső tengely) és a villák nem Bent , akkor háromszor kell kiegyenesíteni vagy kicserélni.Ezen szemlélve, hogyan egyenesíti fel a hajlított hármas fát?

A legjobb módja annak, hogy kiegyenesítése egy hármas fát ebben a közös feltétel, hogy össze az fa és a korona-ra a kerékpáros és telepíteni 2 vadonatúj meztelen stantion csövek esetében (szoros felső sapkák és csipetnyi csavarokat) . A párhuzamosság egyszerű megfigyelésével elmondhatod, hogy melyik csövet visszautasította.

Ezenkívül mennyibe kerül a hajlított villák rögzítéséhez? bárhol $ 50 és $ 1000, ha Ön Bent az Villák .

Ismerje meg, hogyan lehet megcsípni egy motorkerékpár-villát?

Ellenőrizze az első tengelyét, hogy lássa, hogy van-e hajlított. A front end lazítsa meg az első első tengely és a szivattyú a felfüggesztés egy párszor, hogy ha a dolgok / jobban érzi magát. Következő lépés, lazítsa meg az elülső tengelyt, és a T-Clamp Pinch csavarokat, majd az első két tetejét az elülső végének szivattyúzásához.

lehet hajlított motorkerékpár villákat kiegyenesedni?

Egy ökölszabály az, ha lehet SEE a kanyarban, akkor valószínűleg rossz az Straighten . A régi fém mozgó dolog. A fő ok, amiért kiegyenesedett csövek volt, hogy megpróbálja elsimítására felfüggesztés lépéseket. Egy kis bot, ahogy a felfüggesztés mozgott, általában a problémák egyetlen jele volt.

hogyan tudom, hogy van-e hajlított kormány?

Ellenőrizze a -t az hajlítási nyilvánvaló jeleihez, mint például a repedt festék vagy a fém. Ha ezek jelen vannak, a rudak határozottan Bent . A rudaknak szimmetrikusnak kell lenniük, ezért szögkeresőt kell kapniuk. Az fogantyú mindegyik BEN-jére helyezheti el, és hasonlítsa össze a szöget ugyanazzal az BEN BEN-vel az ellenkező oldalon.

Hogyan javítasz egy hajlított villát egy szennyeződés kerékpáron?

Ellenőrizze az kerékpáros elejét a kárért. Ha az első kerék nem igazodik az elülső sárvédővel, akkor szükség van az elülső végre. Indítsa el az elülső számlemez eltávolításával egy 8 mm-es T-fogantyúkulccsal. Ezután lazítsa meg az alsó hármas szorítócsap csavarokat, 10 mm-es csavarkulccsal, amíg ujjatlanok.

Hogyan méri a villacsöveket?

villás cső LENGTTH
Meaure Az csövek a csúszka legfelső részétől ( Fork láb, ha akarsz!) Az villás cső tetejére, hogy az nem tartalmazza az -t villa sapka. A készlet hosszának kell lennie 12,5 ".

Mennyibe kerül egy motorkerékpár igazítás?

motorkerékpár-összehangolási költség A nem felháborító és mdash; -ben az ország sok részében kevesebb, mint 75 dollár és mdash; De őszintén szólva, mert ez egy egyszerű folyamat, valószínűleg az a saját önmagában.

Miért húzza meg a motorkerékpár jobbra?


A motorkerékpár lehet pull az egyik oldalon, míg az úton, mert egy összeegyeztetni a kormány és az első gumiabroncs, amely általában az okozza, elcsúszhat első villa. Az húzó az egyik oldalra az első gumiabroncs egyik oldalán is, valamint egy kiegyensúlyozatlan első gumiabroncsot okozhat.