Hogyan húzza meg a WC-ülést, ahol nincs hozzáférési alsó?

A WC-ülés meghúzásának eljárásai
 1. 1. lépés: Az WC vizsgázása szorosan egymás után. Az esetek többségében az WC valószínűleg lyukak voltak az alsó hozzáférési -hez.
 2. 2. lépés: Re & # 8211; Igazítsa az SEAT -t.
 3. 3. lépés: Húzza meg a csavarokat.
 4. 4. lépés: Ellenőrizze a feszültséget és zárja be az fedelet -et.Hasonlóképpen megkérdezik, hogyan húzza meg a csavarokat a WC-ülésen?

Az ujjaival vagy egy széles csúcscsavarhúzóval kapcsolja be az csavarokat az óramutató járásával megegyező irányba az szigorításhoz. Ha az csavarok Centrifugálja és nem húzza meg az szigoríthatja a -t, akkor fogó kell használnia az anyát az WC alsó részén, miközben az Bolt tetejét csavarhúzóval forgatja. húzza meg a -et, amíg az Seat megállítja a Wiggling-t.

Hasonlóképpen, miért van a WC-vel? gyakrabban, mint nem, az Wobble -t a laza WC csavarok okozzák, de a karima is felelős lehet. Lehet, hogy korrodálható, törött vagy túl magas. Ráadásul az WC-t telepített személy használhat egy olyan vastag gyűrűt, amely túl vastag. Ha nem tudod az WC -t abbahagyni, hogy megállítsák a kopást, lazítsa meg az anyákat, és távolítsa el őket.

Csak így, hogyan cserélje ki egy rejtett csavart egy WC-ülésen?

eltávolítása után A sapkák most láthatják az Bolt Bolt felső oldalát, amely az Seat helyét tartja. Az WC alatt megtalálja az csavarokat, amelyek kiállnak. Ezeket az csavarokat a szárnyasok meghúzzák. Használd a fogót, hogy a dió állandósult, majd használja a csavarhúzóval csavarja ki a csavart .

Miért tartja meg a WC-ülés?

A. WC-ülőkék gyakran inog, mert a lyukak a WC -bowl felni nagyobb, mint az átmérője a csavarokat, így mozgás, amely végül teszi az anyákat laza . A diófélék szigorítása nagyon jól működik. Számos lehetséges megoldás létezik.

Hogyan húzza meg a laza WC-tálat?

Ellenőrizze a karimás csavart az WC oldalán, egy pár fogóval vagy egy kis csavarkulcs segítségével. Ha egy csavar az laza , az szigorítja a lassan, amíg nem lesz. Ellenőrizze a másik csavart, hogy győződjön meg róla, hogy ez egyformán jól illeszkedik, akkor tesztelje az WC -t a hintázáshoz. Ha még mindig sziklák, folytassa az alapot.

Miért nem működik a puha közeli WC-ülésem?

Lazítsa meg a csavarokat egy csavarhúzóval, amellyel eléggé megegyezik, így az beállíthatja az csuklókat az SEAT helyreállításához. Ideiglenesen telepítse újra az SEAT és fedelet -t úgy, hogy azokat az csuklós csapokra nyomja le. Húzza meg az csavarokat, távolítsa el az SEAT -t, tegye vissza az a csuklós sapkát, és újratelepítse az ülést a és fedél .

Mi az alsó rögzítő WC-ülés?

Alsó rögzítő WCIL SEAT CANINES TRADITIONAL STYLE rögzítő , amely magában foglalja a két csavar illesztését a serpenyőbe, majd meghúzza őket alulról. A szárnycsavarokat gyakran használják. Ha megkapod a kezét az WC mögött, és úgy érzi, hogy a csavar, akkor valószínű, hogy az alsó rögzítő WC-ülés az Seat , amire szüksége van.

Miért mozog a WC-vel?

A Wobbly WC lehet mozgó , mert a rögzítőcsavarok, amelyek tartják le, nincs semmi megragadni. Talán azt hiszed, hogy a laza WC tálat egy pár csavarokkal a padlóra tartja. Bár ez igaz, tudnia kell, hogy a csavarok nem mennek közvetlenül a padlóra. Ehelyett biztosítják az WC karimát.

Miért tart a WC-ülésem?


Az csúszó WC-ülés egy ilyen probléma. Az Ön -nek a -nek képesnek kell lennie az STOP -re az csúszó -ről az szigorításával A Nuts tartja az tálat, de rövid idő után újra lazult, és az a probléma újraindul. A Ok az, hogy A lyukak -hez A csavarok szándékosan túlméretezettek, így az a csavarok nem repednek az a porcelán.

Mennyi ideig tart a puha közeli WC-ülések utolsó?

A legtöbb garancia ezekre az ülésekre Utolsó csak egy év és a hibákért. Szerezd meg az egyiket! Amikor megy, hogy vásároljon egy lassú közeli WC-ülés , sok ember azt mondja, hogy körülbelül 50-60 dollárt költöttek.

Do WC-ülések Minden WC-k illeszkednek?

A legtöbb WC-ülés egy- méretű - All ; Csak tudnia kell, hogy milyen formában van az WC .

Hogyan biztosítja a WC-t a padlóra?

A

WC-ket az emeletre kell tárolni az emeletre, hogy megakadályozzák az oldalirányú mozgást, amely megszakíthatja a viasz tömítést (és megakadályozza a fröccsenés vagy az WC alatti pocsolyát és az padlót tartalmazó pocsolyát. A diyerek gyakran beállítják az WC-t, majd egy apró gyöngyöt alkalmaznak a külső él mentén.

Mi a legjobb WC-ülés?

Legjobb WC-ülések - Review
 • Mayfair 148slowa WC WC-ülés.
 • Mayfair 148E2 000 WC WC-ülés.
 • Mayfair 48slowa 000 WC WC-ülés.
 • Mayfair 83slowa felnőtt WC-ülés.
 • Aquasense hordozható emelt WC-ülés.
 • Kohler K-4774-96 Brevia WC-ülés.
 • toto ss114 01 Softclose WC-ülés.
 • BEMIS 1500E
  00 WC WC-ülés.

Hogyan távolítod el a műanyag csavarokat a régi WC-ülésektől?


Ha az csavarok vagy NUTS műanyag , nem tudnak korrodálni, és könnyen kijönnek. Egyszerűen pry kinyitja az Seat mögötti fedelet, hogy az Bolt fejét tegye ki. Csavarja ki az Bolt -ot egy fogóval vagy csavarhúzóval, miközben a fogó alatt lévő anyát tartja.

Hogyan távolítod el a csupaszított műanyag csavart a WC-ülésről?

helye a végén egy gitt késsel ellen csavart alján a WC-, a fenti a műanyag anyát. Érintse meg a gitt kés végét egy kalapáccsal, ássa a kést az csavarba. Folytassa a megérintést, amíg a gitt kés az csavar -en keresztül, majd emelje fel az Seat és csavarokat .

Hogyan csatolnak WC-üléseket?

A legtöbb WC-ülések A a -hez az WC-vel csatlakoztatva szerelvényekkel. Ezek tartják össze két csavar általában rejtve műanyag kupakok hátul a ülés . Ezek az anyák gyakran műanyagok, de fémből készülhetnek - az Seat korától függően. Használja a fogóit, hogy lazítsa meg az anyákat, majd távolítsa el őket kézzel.

Hogyan távolítod el a WC-etet és telepítsük?

Hogyan cserélje ki a WC-ülés helyett
 1. . Pry Nyissa ki a csavarokat.
 2. vissza. Tartsa az anyát az üléscsavar alsó részén.
 3. vissza. Távolítsa el az üléscsavart és emelje le az etet.
 4. vissza. Távolítsa el az üléscsavart és emelje le az etet.
 5. vissza. Nyomja meg az új ülés horgonycsavarjait a lyukakon és a kézzel húzza meg a dióféléket.

Hogyan távolítod el a puha közeli WC-csuklót?

Nyomja mindkét gombot az WC-ülésbe (lásd a képet), és húzza fel keményen, és az Seat kijön. Ezután óvatosan vegye fel a kerek króm sapkákat az csuklós -ből, amely az alatta lévő rögzítőcsavarokat és a meg kell tennie.