A padló tisztítószerek mérgezőek?

Valójában egyes Cleaners a leginkább mérgező termék található az otthonban. Hozzávalók magas akut toxicitás tartoznak a hypo és ammónia, amelyek olyan gázokat bocsátanak ki, amelyek erősen irritálja a szemet, orrot, torkot és a tüdőt, és nem kell használni az asztmában vagy a tüdő vagy a szívproblémák.Ezen kívül veszélyes a padlótisztító?

ammónium, amelyet ammónium-hidroxidként felsoroltak, az padlószisztítószerek közös összetevője, mivel ez egy hatékony tisztító ágens. Sajnos, ammónium szintén erősen mérgező amikor belélegezve vagy lenyelve és lehet maró hatású a bőrt, a szemet és a légutakat az ember és a háziállatok.

Ezenkívül a tisztítószerek belélegzése károsíthatja Önt? Ha vegyes, egyes tisztítószerek tartalma CAN veszélyes kémiai reakciókat indíthat, például ammónia és fehérítő kombinációja. A keverés toxikus füstöket termelnek, hogy amikor belélegzett , köhögést okoz; Nehézség Légzés ; és a torok, a szemek és az orr irritációja.

Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy a háztartási tisztítószer mérgező?

Sok tisztító árubeszerzés vagy háztartási termékek irritálhatja a szemet vagy a torokban, vagy okozhat fejfájást és más egészségügyi problémák, beleértve a rákot. Egyes termékek veszélyes vegyi anyagokat adnak ki, beleértve az illékony szerves vegyületeket (VOC). Más káros összetevők közé tartozik az ammónia és a fehérítő.

Mely háztartási vegyi anyagok mérgezőek az emberekre?

A 6 legjelentősebb háztartási vegyi anyag

 • fagyálló. Lenyűgöző fagyásgátló (etilénglikol) kárt okozhat a szív, az agy, a vese és más belső szervek.
 • fehérítő. Erős korrozív anyag, a fehérítő befolyásolhatja a légzőrendszert, ha belélegezve.
 • leeresztő tisztítószerek.
 • szőnyeg vagy kárpit tisztítószerek.
 • ammónia.
 • Légfrissítők.

lehet a padlótisztító megölni?

koncentrált megoldások nagyobb valószínűséggel bőrirritációt okoznak, és biztonsági kérdéseket okozhatnak. A rosszul hígított padlótisztító lehet, hogy hagyja ki a slick, veszélyes felületet. Túlzottan hígító vegyi anyagok lehet ugyanolyan rossz. Egy ruhadarab leeresztett sanitizer lesz csak a csírák helyett inkább az megöli a őket.

Milyen tisztítószerek mérgezőek?

 • ftalátok. Található: sok illatú háztartási termék, mint például a levegőfrissítők, edény szappan, még WC-papír.
 • perkloretilén vagy & # 8220; perc & # 8221;
 • triclosan.
 • Quvany ammóniumvegyületek, vagy & # 8220; quats & # 8221;
 • 2-butoxi-etanol.
 • ammónia.
 • klór.
 • nátrium-hidroxid.

képes tisztítani a füstöket, hogy betegek legyenek?

Tisztítás Termékek szem és tüdő irritációt okozhat az füstök -es inhalációjából, és bőrkiütéseket vagy égési sérülést okozhat. Potenciálisan halálos gázok lehetnek, ha az tisztítószerek , mint ammónia keverednek fehérítővel. A penész és a penészgyilkos termékek légzési problémákat okozhat, és a súlyos irritációt és a torkot lenyelik.

, hogy toxikus fabuloso?

Ha az Fabuloso tisztítószereket lenyelik, megzavarhatják a gyomrot vagy az égő érzést a nyelőcsőben. Egy gyors pillantás az Fabuloso biztonsági adatlap a cég honlapján, azt mondja, Fabuloso nem veszélyes anyag vagy keverék és nincs veszélyes összetevőket.

Meg tudsz megbetegedni a vegyi anyagok tisztításáról?


fehérítő, ammónia vagy kvaterner ammóniumvegyületek (fertőtlenítőszer), ftalátok és sok illékony szerves vegyületek (VOC) A tipikus tisztítószerekben mind a légzőszervi betegségekhez kapcsolódtak, beleértve az asztmát, az Allen Rathey szerint, az egészséges létesítmény intézetének főnöke.

A háztartási tisztítószerek rákot okoznak?

A háztartási tisztítószerek az Cancer kutatók számára érdekesek, mivel számos olyan összetevőket tartalmaz, amelyekhez az okozza a rák állati emlőmirigyekben, például a szappanokban és metilén-kloridban található nitrobenzénben .

febreze karcinogén?

1,3-diklór-2-propanol és ndash; Rákkeltő (okoz rák) Alkohol denaturált & ndash; Az Febreze összetevőiben is közzétettek, a rák, a fejlődési / reproduktív toxicitás, a szervrendszer toxicitása és a bőr, a szemek és a tüdő irritátorok kapcsolódnak.

mop és glo mérgező?

SPIC és SPIL Multi-Surface és Poard Cleaner
A tisztító a nonil-fenol-etoxilátot tartalmazza, amely, amikor a nonil-fenolra lebomlik, megzavarhatja a hormonrendszert. A kémiai szintén fennáll a környezetben, és az mérgező -t találták a vízi életre.

képes tisztítani a termékeket károsíthatja a tüdőt?

A kutatók azt mondják A háztartási tisztítószerek vegyi anyagok károsíthatják a tüdő -et, mint a dohányzás cigaretta. & ldquo; , take-home üzenete ennek a tanulmánynak, hogy a hosszú távon, tisztítószerek nagyon valószínű oka igen jelentős károkat a tüdő , & rdquo; Svanes mondta. & ldquo; ezek az Chemicals általában szükségtelen.

képes fehérítővel tisztítani a rákot?


karcinogens. A mítosz: "nem fehérítő egy karcinogén vegyszer?" A tény: Nem, a Center for Disease Control and Prevention arra a következtetésre jutott, hogy fehérítő nem nem rákot okozhat .

Milyen háztartási cikkeket okozhat rákot?

légfrissítők tartalmaz formaldehidet, kőolaj párlatok, p-diklór-benzol és aeroszol-hajtógázok. Ezeket a vegyi anyagokat úgy gondolják, hogy okozza a rák és az agykárosodás. Ők is erős irritáló szeme, bőr és torok.

lehet a háztartási vegyi anyagok rákot okoznak?

Chemicals és Cancer
vegyi anyagok expozíciója a szabadban, otthon, és a munkahelyen hozzáadhatja az -rák megszerzésének esélyeit. Bizonyos Chemicals , beleértve a benzolot, a berilliumot, az azbesztet, a vinil-kloridot és az arzént, ismert humán rákkeltő anyagok, azaz az -es rákos -nek az emberekben találtak.

pinesol mérgező?

Egy új tanulmány kiderül, hogy számos népszerű tisztító márka, köztük a Glade, a Cladox, Pine Sol és a látszólag öko-barát egyszerű zöld, olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyekről ismert, hogy hormon megzavarást, terhességi szövődményeket, születési hibákat okoznak és rák, és súlyosbíthatja az allergiákat.

Milyen háztartási termékek tartalmaznak formaldehidet?

Formaldehid megtalálható:
 • gyanták gyártásához használt kompozit fatermékek (azaz, keményfa rétegelt lemez, forgácslap és közepes sűrűségű farostlemez);
 • építőanyagok és szigetelés;
 • háztartási termékek, például ragasztók, állandó sajtószövetek, festékek és bevonatok, lakkok és bevonatok és papírtermékek;
Az

egyszerű zöld mérgező?


Simple Green márkája tisztító termékek Sunshine Makers, Inc. hirdetik, környezetbarát, nem mérgező , és biológiailag lebomló tisztító.

Mi a háztartási vegyi anyagok?

Háztartási vegyi anyagok nem élelmiszer Chemicals , amelyet általában az átlagos háztartásban és környékén és környékén található. Ezek egyfajta fogyasztási cikkek, amelyek célja különösen a tisztítás, a ház és az udvar karbantartása, főzés, kártevőirtás és általános higiéniai célok.

Mi a mérgező szennyezés?

Mérgező szennyező anyagok A olyan anyagok, amelyek szennyeződnek a környezetet, a betegséget és / vagy születési rendellenességeket a szervezetben, amelyek befecskendeznek vagy elnyelik őket. A hatások okozásához szükséges expozíció mennyisége és hossza eltérő lehet.